Wat zijn de gevaren van de bloeddruk medicatie?

Een ideale bloeddruk lager is dan 120/80 mm Hg. Om uw bloeddruk te verlagen, kunt u regelmatig te oefenen en bewaken van uw dieet, dat bestaat uit het verminderen van uw inname van zout. Stoppen met roken en matigen van uw alcoholgebruik kan ook helpen bij het verlagen van uw bloeddruk. Echter, voor sommige mensen, veranderingen in levensstijl niet voldoende zijn, en een arts kan een bloeddruk medicatie adviseren. Het is belangrijk om alle mogelijke bijwerkingen voor het begin van een medicatie weten. Daarnaast is het essentieel om alle reeds bestaande medische aandoeningen aan uw arts, alsmede alle andere medicijnen of kruiden-supplementen die u momenteel bekend te maken.

Aldactone

Aldactone is een diureticum dat het kaliumgehalte van uw lichaam niet te verlagen. Terwijl het nemen van Aldactone, moet u geen alcohol drinken of een dieet dat rijk is aan natrium. Een teveel aan natrium zal waterretentie veroorzaken. Gebruik geen producten verrijkt met kalium, als uw kaliumspiegel te hoog kan worden. U mag geen Aldactone als u een nierziekte heeft, moeilijkheden met plassen, of als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Mogelijke bijwerkingen van Aldactone zijn: slaperigheid, gevoelloosheid, spierzwakte of pijn, onregelmatige hartslag, trillingen, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, buikpijn, winderigheid, geelzucht en verlies van eetlust. Als u een allergische reactie op Aldactone, treden zwelling in het gezicht, netelroos en problemen met ademhalen, in dat geval moet u uw arts onmiddellijk te bellen en stop het gebruik.

Teveten HCT

Teveten HCT is een diureticum en een angiotensine II receptor blokker. Gebruik geen Teveten als u zwanger bent, borstvoeding, een nierziekte, moeilijkheden met plassen, of als u dofetilide of ketanserin. Extra medicijnen die kunnen interageren met Teveten zijn adrenocorticotroop hormoon, barbituraten, corticosteroïden, narcotica, diabetes medicijnen en andere bloeddruk medicijnen. Mogelijke bijwerkingen van Teveten zijn: duizeligheid, duizeligheid, spierpijn of zwakte, onregelmatige hartslag, misselijkheid, vermoeidheid, geelzucht, zwelling in de armen of benen, koorts, koude rillingen en pijn op de borst. Als u een allergische reactie krijgt, kunt u last typische symptomen voor, waaronder netelroos en zwelling van het gezicht.

Toprol XL Extended-release

Toprol is een beta-blocker. Je moet niet te gebruiken Toprol als u een onregelmatige of zeer trage hartslag, problemen met de bloedsomloop, of als u mibefradil. Laat Toprol niet in als u zwanger bent, borstvoeding geeft of diabetische zijn. Mogelijke bijwerkingen van Toprol omvatten duizeligheid, constipatie, diarree, slaperigheid, hoofdpijn, spierpijn, misselijkheid, braken en slapeloosheid. Extra ernstige reacties zijn: koud of blauwe handen en voeten, hallucinaties, kortademigheid, depressie en visie veranderingen. U kunt ook last van allergische reacties, zoals zwelling en een beklemmend gevoel in de borst.

Cardizem

Cardizem is een calciumantagonist. Gebruik geen Cardizem als u hartproblemen, nier- of leverziekte hebt, of als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Terwijl het nemen Cardizem, niet consumeren van alcohol, grapefruit of grapefruitsap. Symptomen van een Cardizem overdosering omvatten pijn op de borst, kortademigheid, flauwvallen en een trage hartslag. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer huiduitslag, jeuk, verstopte neus, een tintelend gevoel en misselijkheid. Als u een van deze ernstige bijwerkingen ervaart, bel uw arts: kortademigheid, een snelle gewichtstoename of zwelling, buikpijn, geelzucht, koorts, onregelmatige hartslag, of als u een allergische reactie symptomen zoals netelroos ervaren.

Caduet

Caduet is een combinatie van geneesmiddelen; het is zowel een statine en een calciumantagonist. Gebruik geen Caduet als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een leverziekte. Je mag niet in staat zijn om Caduet nemen als u een hartaandoening, congestief hartfalen, of als u andere bloeddruk medicijnen. Heeft alcohol, grapefruit of grapefruitsap niet verbruikt tijdens het gebruik van deze drug. Symptomen van een overdosis omvatten flauwvallen, warmte, een snelle hartslag, roodheid, duizeligheid en tintelingen. Mogelijke bijwerkingen van Caduet zijn: duizeligheid, hoofdpijn, buikpijn, diarree, slaperigheid en impotentie. Meer ernstige bijwerkingen zijn pijn op de borst, ongewone hartslag, zwelling van de handen en voeten, flauwvallen, geelzucht, en pijn in je schouder of arm. Bel uw arts als u een van deze symptomen ervaart. Caduet kan soms leiden tot een afbraak van skeletspieren weefsels, wat kan leiden tot nierfalen. Symptomen hiervan kunnen bijvoorbeeld donkere urine, griepachtige verschijnselen en spierpijn.