Wat zijn de gevaren van Chlorella?

Wat zijn de gevaren van Chlorella?

Chlorella is een verscheidenheid van algen in zoet water zoals meren of vijvers. Ondanks het gebruik ervan door kruidkundigen om het immuunsysteem te stimuleren en te behandelen spijsvertering voorwaarden, chlorella vormt een risico op bijwerkingen bij sommige patiënten.

Soorten Side Effects

Vaak voorkomende bijwerkingen van chlorella zijn diarree, misselijkheid, gas, een groene verkleuring aan uw ontlasting en buikkrampen. Hoewel onaangenaam, de vaak voorkomende bijwerkingen van chlorella vormen weinig risico voor de gezondheid op lange termijn complicaties.

Time Frame

Bijwerkingen van chlorella zijn de meest voorkomende in de eerste week van de behandeling met het kruid en kan geleidelijk afnemen na die tijd, meldt RxList.

Risico's

Sommige patiënten ontwikkelen ernstige allergische reacties op chlorella, waardoor kortademigheid, beklemming op de borst of pijn, huid netelroos, een jeukende huiduitslag of zwelling van uw gezicht, de extremiteiten of keel, verklaart de Physicians 'Desktop Reference. In sommige gevallen zijn deze reacties zijn levensbedreigend en vereisen dringende medische behandeling.

Waarschuwing

Chlorella kan uw huid gevoeliger voor de zon te maken, meldt de Physicians 'Desktop Reference. Hierdoor voorkomen looien en gebruik zonnebrand wanneer u buiten zal ernstige zonnebrand te voorkomen.

Overwegingen

Omdat de effecten op de ontwikkeling van de foetus onbekend zijn, vermijd het gebruik van chlorella als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Als u een voorgeschiedenis van jodium gevoeligheid, astma, multiple sclerose, lupus, reumatoïde artritis of andere auto-immuun ziekte of als u wordt behandeld met immuno-onderdrukkende medicijnen zoals cyclosporine, kan het niet veilig is voor u om chlorella te nemen, waarschuwt RxList.