Wat zijn de gevaarlijke effecten van Mercurius op onze aarde?

Wat zijn de gevaarlijke effecten van Mercurius op onze aarde?

Kwik is een natuurlijk voorkomend element dat verschillende vormen kan aannemen wanneer het in het milieu. In zijn elementaire vorm, het is een glanzend, zilver-wit vloeibaar metaal. Combinatie van kwik met andere elementen zorgt kwikverbindingen, gewoonlijk in de vorm van witte poeders of kristallen genoemd organisch kwik of ze bevatten koolstof en anorganische kwik als ze niet. Alle vormen van kwik giftig beschouwd. Als een verontreinigende stof wordt vaak verspreid als een bijproduct van industriële processen, de verbranding van medisch afval kwikhoudend de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals steenkool.

Gevaar voor Fish

Wanneer kwik komt watermassa, biochemische processen die worden aangedreven door micro-organismen omzetten in methylkwik, een zeer giftige vorm van organische kwik dat is goed geschikt om te accumuleren in het spierweefsel. Methylkwik wordt doorgegeven in de voedselketen door andere dieren die jagen op deze micro-organismen, en bereikte uiteindelijk grote roofvissen en vogels, die de neiging hebben om de hoogste concentraties van de toxine hebben. Bijna alle wilde vis bevatten enkele kwik. Wanneer ze giftige niveaus te bereiken, kunnen deze concentraties veroorzaken dood, veranderingen in een animalâ € ™ s gedrag en verminderd vermogen om te reproduceren, wat een impact elk niveau van ecosystemen.

Gevaar voor Wildlife

Veel vogels zijn viseters, waardoor ze een van de bevolking het grootste risico lopen in het wild tegen blootstelling aan schadelijke niveaus van kwik. Studies die wilde eenden, grote zilverreigers en andere watervogels hebben aangetoond dat veel beschermende enzymen verliezen hun effectiviteit nadat ze zijn blootgesteld aan kwik. Bovendien kan de ontwikkelingsschade van embryo geleden in het ei verlagingen vogelpopulaties veroorzaken tijd, omdat de resulterende aandoeningen de dieren ongeschikt voor verdere reproductie maken.

Gevaar voor de mens

Bijna alle gevaar van kwik vergiftiging bij de mens komt als een direct gevolg van de consumptie van besmette vis en wilde dieren. Dit komt omdat mensen vaak voedsel eten bovenaan meest voedselketen en kwik accumuleert in het spierweefsel van dieren bij de top van zeevoedselketen. Een rapport geschreven in 2000 voor de National Research Council verklaarde dat de bevolking met het hoogste risico van kwikvergiftiging is de nakomeling van de vrouwen die een grote hoeveelheid vis en zeevruchten verbruikt. Ontwikkelingsstoornissen neurologische aandoeningen zoals leren en cognitieve beperkingen zijn vaak voorkomende bijwerkingen van kwikvergiftiging in de baarmoeder.

Ecosysteem Restauratie

Een van de vele ecologische gevolgen van milieu kwik is het vertragend effect op het herstel van natuurlijke ecosystemen. In de meeste gevallen, natuurlijke processen breken toxines en verwijder ze uit de omgeving of ze niet schadelijk te maken. Kwik, want het is giftig in alle vormen, is een uitzondering. Daarom is elke getransplanteerde dieren integraal onderdeel van de hernieuwde opkomst van een natuurlijk ecosysteem in gebieden met een hoog niveau van milieubescherming kwik begint met een achterstand in vergelijking met dieren elders, het vertragen van de groei en de herontwikkeling van onderling afhankelijke biologische netwerken. Bovendien moet de relatieve hoeveelheden kwik rekening worden gehouden bij voorstellen menselijke aangedreven ecosysteemrestauratie projecten, zoals beschreven in een paper 2011 op het herstel van de Everglades.