Wat zijn de functies van een Eenvoud spirometer?

Wat zijn de functies van een Eenvoud spirometer?

De Nellcor Puritan Bennett Eenvoud (TM) spirometer van Mallinckrodt, heeft vele functies longcapaciteit en testen voor longziektes meten van chronische obstructieve longziekte (COPD) en emfyseem. Het is een lichtgewicht, zeer draagbaar, methode goedkopere voor spirometrie screening.

Definitie van Spirometrie

Spirometrie is een eenvoudige ademhaling-test wordt gebruikt om te controleren of longproblemen. Een persoon haalt diep adem en blaast uit in een buis Deze meet hoeveel lucht de longen zijn bedrijf en hoe goed de longen bewegen lucht in en uit.

Lung Tests

De Eenvoud spirometer voert de basis metingen van de longfunctie. Geforceerde vitale capaciteit (FVC), is het volume van de uitgeademde lucht na het nemen van een diep adem. Geforceerde uitademing is het volume van de uitgeademde lucht in een seconde.

Hoofdfuncties

De optie "Blow and Go" laat on-the-spot screening zonder te stoppen om gegevens in te voeren. De memory stick slaat tot 999 testen. Het kan rapporten in 8,5 bij 11 inch formaat met flow-volume en volume-tijd curven uitprinten. De single-patiƫnt-gebruik mouwen limiet kruisbesmetting en het past zowel volwassen en pediatrische patiƫnten.

Andere overwegingen

De Eenvoud systeem kan maken voor en na medicatie vergelijkingen en testresultaten te interpreteren. Het voldoet aan de normen van de American Thoracic Society en de National Lung Health Education Program en werkt op twee AA-alkalinebatterijen. Het wordt gedekt door een garantie van twee jaar.