Wat zijn de functies van de omega-3 in ons lichaam?

Wat zijn de functies van de omega-3 in ons lichaam?

Omega-3 vetzuren zijn essentiële vetten die ons lichaam nodig heeft maar niet kan maken. Eicosapentaeenzuur (EPA) is geassocieerd met cellen en hersenfunctie en docosahexaeenzuur (DHA) is geassocieerd met informatieverwerking en visie.

Cellen

Alle cellen hebben celmembranen, die grotendeels uit vetzuren. Gezonde cellen hebben vloeistof-achtige membranen die voedingsstoffen in staan ​​- en afval uit - de cel. Omega-3 vetzuren houden het celmembraan fluïdum.

Brain Function

Hersenweefsel is beladen met vetten. Cognitieve functie en geheugen te ondersteunen, moeten we DHA.
DHA is geassocieerd met sneller groeiende hersenontwikkeling baby. EPA is verbonden met het onderhoud en de ontwikkeling van de hersencellen. Onderzoek van omega-3 effect op de ziekte van Alzheimer is gaande.

Anti-Inflammatory

Resolvins worden gemaakt door ons lichaam met EPA. Het stopzetten van de productie en migratie van ontstekingscellen en chemicaliën. Het gebruik van EPO niet de negatieve bijwerkingen geassocieerd met behandeling met medicijnen te hebben.

Heart Disease

Volgens de Mayo Clinic en Harvard, hebben verschillende onderzoekers succes onderzocht effecten van omega-3-vetzuren op het hart. De vetten verhogen de productie van hormoonachtige stoffen die bijdragen aan belangrijke lichaamsfuncties, zoals bloeddruk, bloedstolling en hartslag reguleren.

Visie

Volgens het National Health Institute, maculaire degeneratie, of leeftijd verwante achteruitgang van de ogen, is vertraagd in studies met omega-3 vetzuren. Studies ook met succes diabetische retinopathie en omega-3 onderzocht.