Wat zijn de Federal Regulations voor Medicaid in aanmerking te komen?

Wat zijn de Federal Regulations voor Medicaid in aanmerking te komen?

Terwijl de regels en voorschriften voor het voldoen aan Medicaid eisen zijn iets anders in elke staat, zijn er algemene federale regelgeving voor Medicaid in aanmerking te komen in effect. Meestal moeten mensen het aanvragen van Medicaid ofwel zwanger, gehandicapten, blinden of ouder, met een beperkt inkomen. Een aanvrager moet een Amerikaanse burger of een rechtmatig toegelaten immigrant zijn.

Zwangerschap

Zelfs als je voelt dat je misschien niet in aanmerking komen voor Medicaid, is het toch belangrijk om toe te passen, omdat de eisen inkomen zijn verschillend in elke staat. Als u denkt dat u zwanger bent, van toepassing voor Medicaid, of je getrouwd of single zijn. Als u in aanmerking komt en zijn nog steeds op Medicaid op het moment van de geboorte van uw kind, zowel u als uw kind zal worden gedekt door Medicaid.

Gehandicapte, Blind of Aged

Als je een handicap, blind bent of u bent minstens 65 jaar oud, met een beperkt inkomen en middelen, kunt u een aanvraag voor Medicaid. Als u voldoet aan een van deze eisen, en leven in een verpleeghuis met een beperkt inkomen en middelen, kunt u een aanvraag voor Medicaid. Als thuis verpleging nodig is, kunt u ook van toepassing voor Medicaid. Iedereen die is terminaal ziek en moet hospice diensten kunnen gelden voor Medicaid. Ten slotte, als u in aanmerking komt voor Medicare en inkomen hebben beperkte, kunt u een aanvraag voor Medicaid.

Kinderen, tieners, Bijzondere omstandigheden

De volgende algemene federale richtlijnen voor het aanvragen van Medicaid voor kinderen, tieners en andere bijzondere omstandigheden:

Als u de ouder of wettelijke voogd van een kind, die is 18 jaar oud en inkomen is beperkt.

Als uw kind ziek is en in aanmerking zouden komen voor verpleeghuiszorg, maar kon thuis te blijven met zorg.

Als je een tiener die op uw eigen, kunt u in aanmerking komen of een volwassene van toepassing kunnen zijn voor u.

Als u het verlaten van het welzijn.

Als je een gezin met kinderen tot 18 jaar oud met een beperkt inkomen.

Als u een zeer hoge medische rekeningen, die je niet kunt betalen, als u zwanger bent, onder de leeftijd van 18 of ouder dan 65, zijn uitgeschakeld of blind.