Wat zijn de effecten van verkeerde medicijnen voor hoge bloeddruk?

Er tientallen soorten medicijnen voor hoge bloeddruk, ook wel antihypertensiva. Elke kamer heeft zijn eigen set van voordelen en bijwerkingen. Het grootste potentieel probleem met het nemen van de verkeerde bloeddrukmedicijn is of deze geen metingen verlaagt een gezond niveau. In dit geval moet je om te werken met uw arts om de juiste behandeling om uw bloeddruk doelen te bereiken vinden.

Functie

De functie van hoge bloeddruk medicatie om metingen een gezond niveau. Patiƫnten worden voorgeschreven verschillende geneesmiddelen, afhankelijk van het stadium van de hypertensie.

Effecten

De medicijnen die u nemen moet uw bloeddruk te verlagen tot een target vastgesteld door uw arts. Als dit niet gebeurt, moet u mogelijk verschillende medicijnen in te nemen.

Combinaties

In sommige gevallen, in plaats van het veranderen medicatie omdat het niet het gewenste effect, zal een arts overwegen een aanvullend geneesmiddel. Dit is vaak het geval bij ernstige fase-twee hypertensie.

Andere effecten

Bloeddruk medicatie kan bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, gewichtstoename, griepachtige verschijnselen en huiduitslag veroorzaken. Als u een van deze symptomen en ze zijn hardnekkig, in overleg met uw arts over uw medicatie.

Waarschuwing

Maak geen veronderstellingen over de effecten van uw bloeddruk medicatie te maken. Je moet nooit veranderen of medicijnen te staken zonder overleg met uw arts.