Wat zijn de effecten van een Colon Cleanse?

Een dubbele punt schoonmaken is een alternatieve geneeskunde praktijk die streeft naar opgehoopte gifstoffen uit het lichaam te verwijderen door diepe reiniging van de maag en het spijsverteringskanaal. Naast de vorderingen door het reinigen van de voorstanders, dat reinigt van een aantal voorwaarden kan genezen, hebben dikke darm reinigt populair geworden onder beroemdheden voor hun vermeende gewichtsverlies effecten. Echter, de leden van de medische gemeenschap zeggen dat de gevolgen van een dubbele punt schoonmaken doen meer schade dan goed in termen van de darmgezondheid.

Betekenis

Colon reinigt werk in de veronderstelling dat schadelijke stoffen zich ophopen in het lichaam na verloop van tijd als gevolg van vervuiling en corruptie van de lucht, het water bronnen en voedsel. Alternatieve artsen suggereren dat deze toxines meest geconcentreerd in het spijsverteringskanaal omdat ze geabsorbeerd worden in de darmwand met voedingsstoffen. Deze toxinen zijn vermoedelijk verantwoordelijk voor vele omstandigheden, zoals aanhoudende schimmelinfecties, acne, aanhoudende vermoeidheid, spijsvertering onregelmatigheden en astma. Er is ook een sterke waargenomen correlatie tussen deze toxines en gewichtstoename, en reiniging programma's beweren dat die laatste hardnekkige kilo's te verwijderen of af te vlakken je maag.

Functie

Colon reinigt kan variëren van ergens tussen 24 uur tot drie weken vergen doorgaans een individu om een ​​streng dieet te houden terwijl een zuivering supplement. Hoewel er een verscheidenheid van diëten en supplementen, meestal het reinigingsprogramma instrueert individuen zuivel, verwerkte voedingsmiddelen, suikers, alcoholen en vet vlees beperking voor de duur van het reinigen daarbij een kruidensupplement verrijkt met voedingsvezels meerdere keren per dag. De meeste reiniging systemen ook aan te moedigen het drinken van een paar honderd liter water per dag om tegelijkertijd reinigen de urinewegen en nieren systeem.

Effecten

De eerste effecten van een dubbele punt schoonmaken sterk bewijs voor de beweringen van alternatieve genezers. Verbeterde helderheid van de huid, een betere spijsvertering regelmaat, verminderde opgeblazen gevoel en zelfs tot 10 kilo gewichtsverlies zijn alle gangbare onmiddellijke gevolgen van een te reinigen en zorgen voor een sterke steun voor de positie van het reinigen van voorstanders die geloven dat deze verbeteringen zijn de resultaten van het verwijderen van giftige stoffen.

Overwegingen

Ondanks de vorderingen die bij de ondersteuning van reinigt, artsen in de reguliere medische gemeenschap in het algemeen weerlegde de voordelen met betrekking tot het reinigen door het verstrekken van klinische rationale voor elk van deze voordelen. Bijvoorbeeld, de toename van waterinname tijdens het reinigen helpt hydrateren de huid, die congestie kan verlaten gedurende enkele dagen, met name bij personen die eerder uitgedroogd waren. Daarnaast hebben de verhoogde spijsvertering regelmaat en gewichtsverlies is toegeschreven aan de verhoogde vezelconsumptie en een verminderde consumptie van bewerkte voedingsmiddelen.

Concerns

Scepsis van de dikke darm reinigt de mainstream medische gemeenschap gaat verder dan prikken gaten in het idee van het toxine opbouw naar die dikke darm reinigt zijn eigenlijk schadelijk voor de spijsvertering te doen gelden, omdat ze spoelen al de behulpzame bacteriën en verstoren de spijsvertering ritme. Bij het schrijven van de Mayo Clinic, Dr. Michael Picco verklaard dat het lichaam is meer dan geschikt voor het reinigen van de eigen spijsverteringskanaal op een dagelijkse basis en niet de hulp van een reinigende programma nodig. Hij gaat op te merken dat na de eerste week na een reiniging, kan een individu mee ernstige constipatie en verhoogde winderigheid als gevolg van de verminderde kolonies van behulpzaam darmflora.