Wat zijn de eerste tekenen van een aanval?

Wat zijn de eerste tekenen van een aanval?

Aanvallen zijn reacties op abnormale elektrische activiteit in de hersenen en kan vele oorzaken hebben. Een toestand waarin een persoon aanvallen heeft herhaald wordt epilepsie genoemd. Behalve in een dergelijke situatie, zijn er meestal geen tekenen van een aanval zijn op handen zijnde.

Inbeslagneming Symptomen

De symptomen van een aanval plotseling optreden en kunnen bestaan ​​uit veranderingen in de gevoeligheid van de huid, veranderingen in het gezichtsvermogen, verlies van spiercontrole, spiertrekkingen of schudden van het lichaam en een bittere of metaalachtige smaak.

Aura

Sommige mensen met epilepsie kan een vreemd gevoel, een zogenaamde aura ervaren, voor elke aanval. Een aura kan gaan tintelen, het aftasten van een geur die er niet is of plotselinge emotionele veranderingen.

Time Frame

Inbeslagneming symptomen treden meestal plotseling, en vaak verdwijnen binnen een paar minuten. Sommige symptomen kunnen duren tot 15 minuten, hoewel schudden meestal duurt slechts een paar minuten.

Oorzaken

Verschillende omstandigheden kunnen een epileptische aanval veroorzaken. Ze zijn onder meer koorts, verwonding, afbouw van het medicijngebruik, tumoren, dementie, een lage bloedsuikerspiegel, leverfalen, nierfalen, infecties of epilepsie.

Veiligheid

Als iemand is die een inbeslagneming, proberen om hem te plaatsen op zijn kant om te voorkomen dat braken of verstikking. Niet van hem houdt, probeer CPR of iets in zijn mond. Na de beslaglegging, laat de persoon slapen, en onmiddellijk medische hulp inroepen.