Wat zijn de Dieet Zorgen voor de ziekte van Crohn?

De ziekte van Crohn is een digestief aandoening die wordt gekenmerkt door symptomen zoals gelokaliseerde pijn in de buik, krampen, diarree, zweren en bloederige ontlasting, volgens informatie van de Mayo Clinic. Hoewel de ziekte van Crohn niet kan worden genezen door middel van dieet middelen, zal een effectieve Crohn dieet het individu om de symptomen te kunnen beheren, het vermijden van uitbraken en het brengen van de ziekte onder een bepaald niveau van controle.

Crohn Dieet Basics

Begrijp dat de primaire zorg voor een dieet met de ziekte van Crohn is het verstrekken van uw lichaam met het voedsel dat het nodig heeft om gezond te blijven. Dit betekent dat het verbruik van een basisvoeding die kunnen voldoen aan de dagelijkse behoeften van uw lichaam zonder dat dit aanleiding een overmatige flare-up in de symptomen. Om dit te bereiken, volgt u een aantal eenvoudige richtlijnen om effectief beheer van de ziekte van Crohn door middel van dieet middelen. Volgens informatie van de medische website EMedTV.com, baseer je dieet rond een "hart-gezonde" aanpak, gericht op het liberale hoeveelheden fruit, groenten en granen, een matige hoeveelheid magere (magere) eiwitten consumeren, en beperken consumptie van verzadigde vetten en transvetten, cholesterol, alcohol, suiker en zout. Over het algemeen, streven naar niet meer dan 30 procent van je totale dagelijkse calorieën uit vet.

Geavanceerde Crohn Concerns

Begrijpen dat de tweede grote zorg voor dieet Crohn is vermijden van trekkervoedsel die een aanvang van symptomen. Volgens informatie van EMedTV, gemeenschappelijke trekker voedsel omvat het volgende: kruidig ​​voedsel, zuivel, alcohol, cafeïne, rauwe groenten en fruit, en chocolade. Elimineer de consumptie van deze items uit uw dieet.

De laatste zorg in een dieet voor de ziekte van Crohn is blijven letten, een poging om fret uit elke andere voedingsmiddelen die kunnen leiden tot symptomen. Hoewel het elimineren van de hierboven opgesomde voedingsmiddelen zal zich te ontdoen van de meerderheid van de triggers, kan je heel goed hebben individuele triggers veroorzaakt door bepaalde andere voedingsmiddelen en soorten voedsel. Daarom, altijd bewust van het voedsel dat je eet te blijven streven naar een oorzaak-en-gevolg verband tussen de inname van bepaalde voedingsmiddelen en het uitbreken van de symptomen van Crohn te trekken. Voortdurend beheren en wijzigen van uw dieet op deze manier houdt je Crohn onder controle.