Wat zijn de bijwerkingen van General Anesthetica?

Algemene anesthetica maken een patiënt bewusteloos en een succesvolle operatie te vergemakkelijken. Toch is de toediening van deze geneesmiddelen is niet zonder bijwerkingen.

Componenten van Algemene Anesthetica

Algemene anesthetica bestaan ​​uit verschillende drugs. De inductieve geneesmiddel wordt geleverd door IV of inademing, waardoor de patiënt het bewustzijn. Bewusteloosheid wordt onderhouden met narcosegassen of IV. Een luchtslang worden open luchtwegen, en spierverslappers worden toegediend om de beweging te beperken.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Herstellende patiënten meestal last geringe bijwerkingen, waaronder misselijkheid, keelpijn, hoofdpijn en spierpijn. Deze bijwerkingen bijdragen tot een sensatie vergelijkbaar met een kater.

Ernstige bijwerkingen

Het risico van ernstige bijwerkingen algemeen laag, afhankelijk van de patiënt leeftijd, geslacht en andere factoren. Deze complicaties omvatten hartaanval, beroerte, hersenletsel en overlijden.

Anesthesie Awareness

Anesthesie bewustwording treedt op wanneer de patiënt niet genoeg narcose tot bewusteloosheid behouden heeft gehad. Slechts die zich in ongeveer een tot twee tienden van 1 percent operaties kan de patiënt pijn of druk ondervinden van de operatie.

Voorzorgsmaatregelen

Patiënten die een algehele narcose moeten voorzorgsmaatregelen van hun arts serieus nemen. Over het algemeen omvatten ze niet eten of drinken gedurende ten minste zes uur voor de ingreep. Sommige medicijnen moet worden toegediend of overgeslagen, afhankelijk van het geneesmiddel en de procedure.