Wat zijn de behandelingen voor zure reflux bij kinderen?

Zure reflux treft ongeveer 7 miljoen kinderen in de Verenigde Staten, volgens de Pediatric and Adolescent Gastro-oesofageale Association. Terwijl de meeste baby's groeien van te maken, sommige blijven ongemak lijden. Behandeling beschikbaar voor controle zure reflux in deze gevallen helpen. Het beheersen van de zure reflux is de sleutel tot het voorkomen van langdurige schade.

Identificatie

Pediatrische gastro-oesofageale reflux of zure reflux, kan moeilijk te diagnosticeren bij baby's en jongere kinderen. Enkele veel voorkomende symptomen, echter, onder meer pijn, prikkelbaarheid, constante of plotselinge huilen vaak aangeduid als koliek, frequent spugen of braken, braken of spugen meer dan een uur na het eten, niet ontgroeien de spitting-up fase, weigert voedsel of het accepteren slechts een paar happen ook al honger, slechte slaapgewoonten, frequent wakker, "natte burp" of "natte hik" geluiden en slechte adem. Oudere kinderen kunnen ook klagen over een brandend gevoel in de borst, een zere keel of een voortdurende maagklachten gevoel.

Positionering

Een van de sleutels tot het omgaan met zure reflux bij kinderen houdt het hun hoofd verhoogd, niet alleen bij het eten, maar ook tijdens het slapen. Dit maakt de spieren van de slokdarm te ontspannen en vermindert ongemak.

Dieet

Het vermijden van kruidig, vet en hoge zure voedingsmiddelen kan helpen de kinderen te houden met zure reflux comfortabel. Deze voedingsmiddelen zijn wil de maag en slokdarm irriteren. Het eten van meer frequent, kunnen kleinere maaltijden ook helpen.

Medicijnen

Zuur blokkers, beweeglijkheid medicijnen (ook wel bekend als prokinetische medicatie), zuur onderdrukkers, maagzuurremmers en barrières kan helpen. Het vinden van de effectieve drug kan een kwestie van trial and error.

Chirurgie

Voor ernstige gevallen kan een operatie worden aanbevolen om een ​​deel van de fundus van de maag te nemen en het te gebruiken om te helpen draai de onderste slokdarm sluitspier om het goed af te sluiten.