Wat zijn de behandelingen voor Waterpokken bij volwassenen?

Wat zijn de behandelingen voor Waterpokken bij volwassenen?

Waterpokken er een gemeenschappelijk kindertijd ziekte, steeds schaarser door de nu algemeen varicellavaccin. Kinderen worden blootgesteld aan waterpokken minder en dus mee naar huis om hun ouders minder.

Maar dat betekent niet dat waterpokken is uitgestorven. Voor kinderen, waterpokken is ongemakkelijk. Voor volwassenen kan het ondraaglijk zijn. Hoe werkt een volwassene maken door middel van?

Koorts

Waterpokken is de ziekte wordt veroorzaakt door het varicella virus. Net als de meeste virale infecties, er is niet veel te doen, maar om te laten de ziekte zijn gang gaan. Houd in gedachten, als het allemaal goed gaat, de patiënt alleen zal het hebben ooit dankzij het lichaam antistoffen maakt.

Een van de weinige echt gevaarlijke delen van waterpokken is koorts. Het is niet alleen ongemakkelijk, maar volwassenen zijn gevoelig voor hogere koorts met deze ziekte. Net als moeder zei: drink veel vocht.

Over-the-counter koorts verloopstukken en pijnstillers zijn de beste behandelingen. Volwassenen ouder dan 20 kan gebruiken aspirine. Zo niet, Tylenol, Advil, Aleve, Motrin zijn alle effectieve producten voor de koorts te verminderen. Als de koorts langer duurt dan drie dagen of stijgt tot boven 103 Fahrenheit, een arts raadplegen.

Itch

De pokken in waterpokken zijn rood blister-zweren dat opzwellen, meestal barsten en vervolgens korst voorbij. En alsof dat nog niet aantrekkelijk genoeg, ze jeuken - soms als een gek. Naast de pure ongemak en soms pijn veroorzaken ze - ze kunnen ook leiden tot littekens en infecties als krassen of snijden. Het is belangrijk om te laten de pokken gaan door middel van haar cyclus - en schoon worden gehouden.

-Antihistaminicum gebaseerde crèmes zijn een goede manier om te gaan met jeuk. Er is altijd de traditionele roze Caladryl wat al generaties lang. Benedryl crèmes zijn ook een goede, sterke actueel antihistamine. Als de jeuk is zeer slecht - die het vaak is voor volwassenen - Vraag een arts over orale antihistaminica zoals Benedryl capsules en medicijnen voorschrijven.

Havermout baden zijn een goede manier om jeuk te verminderen - en ook schoon te houden.

Ernstige gevallen en complicaties

Voor volwassenen die te maken hebben andere gezondheidsproblemen complicaties - zoals hartaandoeningen of zwangerschap - een arts kan anti-virale medicijnen, zoals Zovirax of Foscavir te dienen aan de waterpokken langs versnellen. En terwijl bij risicopatiënten moeten een arts raadplegen bij de eerste blootstelling aan waterpokken, volwassenen in het algemeen, moet u onmiddellijk een arts te zien bij het zien van tekenen van waterpokken.

Encefalitis en longontsteking zijn mogelijke complicaties van waterpokken bij volwassen patiënten. Bepalen welke medicatie en actuele behandelingen te gebruiken moet worden gedaan in overleg met een arts.