Wat zijn de behandelingen voor Water intoxicatie?

De meeste mensen weten dat het drinken van te weinig water kan leiden tot uitdroging, die een risico voor de gezondheid presenteert. Het drinken van teveel water kan ook gevaarlijk zijn, omdat het kan leiden tot water-intoxicatie. Behandelingen voor waterintoxicatie nadruk op het herstel van het lichaam van de vloeistof niveaus op hun juiste balans.

De Feiten

Watervergiftiging ontstaat wanneer een persoon drinkt grote hoeveelheden water en het water niet scheiden door plassen of zweten. Symptomen zijn onder meer hoofdpijn, verwardheid, misselijkheid en vermoeidheid. Degenen die ervaren water intoxicatie kan laag natriumgehalte ervaren in het bloed naar de punt van het ontwikkelen van hyponatriëmie. Dit kan leiden tot gevaarlijke zwelling van de cellen van het lichaam, wat kan leiden tot zwelling van de hersenen. In extreme gevallen kan dit leiden tot coma of de dood. Waterintoxicatie wordt behandeld door middel van vochtbeperking, de toediening van intraveneuze vloeistoffen, diuretica en onderdrukking van de vasopressine hormoon.

Vochtbeperking

De eerste stap voor het behandelen van een patiënt met water intoxicatie haar vochtinname beperken. In milde gevallen is de behandeling om de effecten van het drinken van teveel water achteruit. Nieren van de patiënt zal het overtollige water te verwerken in haar lichaam en zij zullen herstellen op haar eigen.

IV vloeistoffen

In meer ernstige gevallen van water intoxicatie, een arts nodig heeft om een ​​medische behandeling te beheren met het oog op een patiënt om de gezondheid te herstellen. Als er water intoxicatie hyponatriëmie heeft geleid, is het essentieel dat de elektrolyten van de patiënt worden teruggeplaatst in balans. Een IV worden toegediend aan het lage natriumgehalte in het bloed van de patiënt verhogen. Dit moet langzaam gebeuren om het risico op compenseren en het verhogen natriumgehalte te hoog voorkomen.

Diuretica

Artsen kunnen ook diuretica voorschrijven aan een patiënt die lijdt aan watervergiftiging. Deze behandeling is het meest effectief wanneer het wordt gebruikt voor een patiënt die een soort van fysieke stress die veroorzaakt dat de nieren functie verlagen om water te besparen heeft ervaren. Diuretica stimuleren de nieren het water in het lichaam verwerken en uitscheiden sneller. Dit wordt meestal in combinatie met andere behandelingen.

Vasopressine Onderdrukking

Wanneer een persoon ondergaat lichamelijke stress, kan zijn lichaam het hormoon vasopressine produceren. Vasopressine wordt ook wel het antidiuretisch hormoon, omdat het de nierfunctie deprimeert. Wanneer vasopressine is aanwezig in het lichaam en een persoon drinkt te veel water, kan water intoxicatie leiden. Soms behandeling met diuretica is niet voldoende om de werking van het hormoon overwinnen. In dat geval kan een arts het medicijn dat vasopressine tegengaat direct succesvol te behandelen water intoxicatie beheren.