Wat zijn de behandelingen voor Wandelen Longontsteking bij kinderen?

Wat zijn de behandelingen voor Wandelen Longontsteking bij kinderen?

De term longontsteking kan veroorzaken elke ouder in paniek te raken. Het is een ernstige ziekte veroorzaakt door een ontsteking in de longen, maar meestal worden kinderen en adolescenten gemakkelijk te behandelen. Longontsteking bij kinderen wordt veroorzaakt door virussen, chemische irriterende stoffen, vreemde voorwerpen en micro-organismen.

Prescription Behandelingen

Wandelen longontsteking bij kinderen wordt veroorzaakt door mycoplasma aanvallen op de haarcellen van het ademhalingssysteem. Mycoplasma is zeer resistent tegen de meeste antibiotica, maar toch zijn er een paar te selecteren medicijnen die succesvol te behandelen wandelen longontsteking bij kinderen. Volgens Dr Greene deze medicijnen zijn onder andere: azitromycine, erytromycine, claritromycine en tetracyclines.

Thuis Behandelingen

Zorg ervoor dat uw kind in staat is om voldoende rust te krijgen om de longontsteking infectie te bestrijden. Verzacht hoesten symptomen door het creëren van een stoomcabine in uw badkamer. Zet de warm water in uw douche, sluit de deur en zitten met uw kind, terwijl de stoom ontwikkelt gedurende minstens 15 minuten zodat het vocht aan de luchtwegen van uw kind door te dringen. Gebruik een koele mist luchtbevochtiger of verdamper 's nachts om de luchtvochtigheid in de kamer van uw kind te verhogen tijdens het slapen op dunne slijm en kalmeren hoesten.

Extra Remedies

Probeer het toevoegen van een paar druppels essentiële oliën zoals grenen, pepermunt of eucalyptus om verdamper water naar rustgevende aroma's te creëren voor geïrriteerde luchtwegen, veroorzaakt door het lopen longontsteking hoesten. Probeer het gebruik van dezelfde essentiële oliën in een warm bad om te ontspannen en kalmeren uw kind. Bied uw kind veel vocht om uitdroging te voorkomen terwijl u herstelt van het lopen longontsteking. Probeer het aanbieden van ijs chips, bevroren fruit bars en warme soep en bouillon om voldoende vochtinname te stimuleren.

Medicijnen te vermijden

Dr Greene adviseert het vermijden van het gebruik van hoestonderdrukkers te behandelen hoesten veroorzaakt van het lopen longontsteking. Hij stelt dat de enige keer dat hoestonderdrukkers dient te worden gebruikt bij kinderen is 's nachts als het hoesten symptomen slaap van uw kind zijn verontrustend. Praat met uw kinderarts voordat u een over-the-counter medicatie aan het lopen longontsteking symptomen te behandelen.

Overwegingen

Volgens Dr Greene, kunnen kinderen die het lopen longontsteking ontwikkelen een aanhoudende droge hoest die duurt tot zes weken na longontsteking symptomen verdwenen zijn. Het is belangrijk om je kind aan alle follow-up afspraken voor de begeleiding hoesten en ervoor te zorgen dat de longen van uw kind vrij zijn van besmetting.