Wat zijn de behandelingen voor verzakte aambeien bij honden?

Aambeien wordt gekenmerkt door gezwollen aderen in het anale en rectale gebieden. Hoewel aambeien bij honden zijn vergelijkbaar met humane aambeien, de incidentie bij honden is zeer laag. Verzakte aambeien zijn een vorm van de aandoening waarbij de gezwollen ader uitzet via de anale sluitspier. Echter, vele behandelingen beschikbaar voor de aandoening volledig behandelen.

Identificatie

Verzakte aambeien bij honden zijn gemakkelijk gedetecteerd door middel van een lichamelijk onderzoek. Tijdens dit examen, een veterinair arts brengt een gehandschoende vinger via de anus van uw hond te controleren op gezwollen aderen.

Soorten Behandelingen

Chirurgische verwijdering van aambeien een gemeenschappelijke behandeling gebruikt verzakte aambeien bij honden. Na de operatie, contra-crèmes (met hazelnoot of cortisone) kan worden aanbevolen.

Time Frame

U kunt het advies krijgen om de teller crèmes toepassen op uw honden voor 7-10 dagen. Echter, de tijd afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Complicaties

Bloeden en een verhoogde gevoeligheid voor infecties zijn vaak voorkomende bijwerkingen van de chirurgische ingreep gedaan om uw honden verzakte aambeien te verwijderen. Over de toepassing van de contra-crèmes kunnen huidirritatie en huiduitslag veroorzaken.

Preventie / Solution

Per hemorrhoidhemroids.com, het verstrekken van een vezelrijke voeding om uw hond en het maken van het voldoende water te drinken zijn enkele van de stappen die u kunt nemen om aambeien te voorkomen dat de ontwikkeling bij honden.