Wat zijn de behandelingen voor Trigger Finger?

Wanneer een van uw vingers of duimen wordt uitgebreid en vast te zitten in een gebogen positie, de medische term is "trigger finger." Typisch, zal de vinger terug vastklikken op zijn eigen, vergelijkbaar met een pistool trigger afvuren en los te laten. Raadpleeg uw arts als u deze aandoening ervaren, vooral als het gewricht van de vinger begint te warm en gezwollen voelen, als deze infectie kunnen wijzen.

Milde symptomen

In de meeste gevallen zal uw arts voorstellen dat u de kant rusten voor een paar weken, het houden van het boven-en het gebruik ervan alleen wanneer dat nodig is. Activiteiten waarbij grijpen en aangrijpende een object geheel dienen te worden vermeden totdat de vinger volledig is genezen. Spalken van de vinger is een andere optie, meestal gebruikt als een vinger is gebroken. Splinting zal de vinger in een immobiele uitgestoken stand houden tot zes weken, waardoor extra belasting of schade.

Het uitoefenen van de vinger met een milde stukken en bewegingen is ook een optie. Dit zal de vinger mobiel te houden terwijl het niet de hoeveelheid druk die zou voortvloeien uit de dagelijkse activiteiten uit te oefenen. Deze oefeningen omvatten meestal lichte buiging van de vingers, maar ook het verhogen en verlagen van de vinger lichtjes. Doorweken de vinger wordt ook gezegd dat goed voor veel patiënten, zoals onderdompelen vinger in warm water vergemakkelijkt de gewrichten, waardoor pijn verminderen. Inweken kunt zo vaak als je wilt de hele dag gedaan worden, zo kan licht masseren van de vinger.

Ernstige

Anti-inflammatoire geneesmiddelen die steroïden bevatten kunnen worden voor meer ernstige gevallen van vingerdruk. Deze medicijnen zullen de ontsteking te verminderen, waardoor het gewricht sneller genezen en pijn te elimineren in de vinger. Deze medicijnen kunnen worden gekocht over de toonbank. Koop een medicijn dat ibuprofen, zoals Advil of Motrin bevat, en volgt u de instructies voor de dosering op de verpakking.

Als over-the-counter geneesmiddelen niet werken, kan uw arts een steroïde injectie suggereren plaats. Cortisone shots zijn typische behandelingen voor gemeenschappelijke problemen, met inbegrip van ernstige schietgrage vinger symptomen. De cortisone schot moet zo spoedig mogelijk na de trigger finger symptomen optreden worden ontvangen. Overleg met uw arts over deze methode, zoals sommige gezondheid aandoeningen zoals artritis en diabetes zal niet zorgen voor een cortisone schot.

Extreme Symptomen

In extreme gevallen van trigger finger, zal een procedure genaamd percutane trigger finger versie worden uitgevoerd. U krijgt verdoving, en zal de arts een naald te gebruiken om in te gaan en chirurgisch ontgrendelen het gewricht. Dit werkt meestal beste op de drie midden vingers van de hand.

Wanneer alle andere behandelingen falen, kan een invasieve chirurgie vereist. Dit zal een chirurgische proces dat de pees zal vrijgeven en zet het terug op de juiste plaats nodig. Dit wordt typisch gedaan wanneer er geen behandeling lost het probleem.