Wat zijn de behandelingen voor Terugkerende urineweginfecties bij kinderen?

Een urineweginfectie opstelling kan de nieren, ureters, blaas en urethra. Urineweginfecties zijn over het algemeen gemakkelijk te behandelen, maar indien onbehandeld urineweginfecties kan leiden tot schade aan de nieren.

Betekenis

Volgens baby Center, ongeveer 8 procent van alle meisjes en 2 procent van alle jongens een of meer urineweginfecties in hun jeugd.

Oorzaken

Een urineweginfectie optreedt wanneer bacteriƫn uit het genitale gebied, rectale gebied of de bloedbaan infecteert de urinewegen gebied.

Symptomen

Symptomen van een urineweginfectie zijn: vermoeidheid, koude rillingen, pijn bij het plassen, bloederige of troebele urine, frequente aandrang om te plassen, plassen ongevallen, buikpijn, rugpijn, braken en verlies van eetlust.

Behandelingen

Urineweginfecties worden behandeld met orale antibiotica voorschrijven. Urineweginfecties opnieuw kunnen optreden, vooral als een cursus van geneesmiddelen op recept niet is voltooid zoals aangegeven. Terugkerende urineweginfecties vereisen doorgaans langere cursussen van medicatie. Sommige kinderen met recidiverende infecties kan een voorgeschreven dagelijkse dosis antibiotica als preventieve nemen enkele maanden.

Preventie / Solution

Kinderen die gevoelig zijn voor frequente urineweginfecties moeten vloeistoffen regelmatig drinken om constipatie te voorkomen en de urinewegen gespoeld buiten te houden. Drinken 4 tot 6 gram cranberry sap dagelijks om toekomstige urineweginfecties voorkomen. Ook moeten kinderen het toilet gaan ten minste om de 3 uur om de urine te voorkomen dat zich ophoopt bacteriƫn.