Wat zijn de behandelingen voor sinus-infectie bij kinderen?

Wat zijn de behandelingen voor sinus-infectie bij kinderen?

Uw kind krijgt een sinus infecties toen zijn sinussen en de neusholte ontstoken raken. Er zijn een scala aan behandelingen, waaronder zowel huismiddeltjes en medicijnen.

Het inademen van stoom

Uw kind kan warme stoom inhaleren als een behandeling voor haar sinus-infectie. Vul een kom met warm water, en hebben haar leunen over de kom en inhaleer de dampen. U kunt ook haar laten ademen in de stoom van een warme douche.

Saline Sprays en flushes

Behandeling van een sinus-infectie in uw kind met een zoutoplossing neusspray die je kunt kopen of maken thuis. Meng 1 theelepel. zout met een kop kokend water. Laat afkoelen, dan moet je kind houdt haar hoofd zijwaarts boven de gootsteen. Giet de oplossing in het neusgat dat omhoog kijkt. De oplossing wordt door het andere neusgat te ontsnappen in de gootsteen, het verlichten van congestie.

Over-the-counter medicatie

Decongestivum neussprays en orale medicijnen zijn een oplossing op korte termijn voor infecties bij kinderen sinus. Ze verlichten sinus infectie symptomen, kan uw kind gemakkelijker ademen.

Voorgeschreven medicijnen

Artsen antibiotica voorschrijven om te helpen vernietigen de bacteriën die infecties van de sinussen in je kind veroorzaken. Antibiotica helpen symptomen verlichten en voorkomen dat meer ernstige infecties optreedt.

Chronische Sinusitis Behandeling

Kinderen die last hebben van terugkerende infecties van de sinussen kan worden voorgeschreven nasale steroïden sprays. Ze helpen voorkomen infecties in de nasale holten, waardoor de sinussen efficiënt afvoer.