Wat zijn de behandelingen voor schimmelinfecties tijdens het eerste trimester van de zwangerschap?

Wat zijn de behandelingen voor schimmelinfecties tijdens het eerste trimester van de zwangerschap?

Het eerste trimester van de zwangerschap brengt een groot aantal ongemakken - met inbegrip van ochtendmisselijkheid, gevoelige borsten, en vermoeidheid. Alsof dit nog niet genoeg is, zwangere vrouwen zijn ook gevoelig voor schimmelinfecties. Dit omdat hormonen in het lichaam een ​​chemische onbalans in de vagina waarmee gist gedijen kan veroorzaken, plus het immuunsysteem enigszins onderdrukt om te voorkomen dat het orgaan afstoot de foetus. Gelukkig is het veilig om gist infecties te behandelen gedurende de zwangerschap, al is het beste om te proberen om ze helemaal te vermijden.

Symptomen

Gist infecties worden veroorzaakt door een schimmel van de Candida familie die van nature leeft in het lichaam. Hormonale, milieu- en veranderingen in het dieet kan leiden tot deze schimmel om ongecontroleerd die jeuk veroorzaakt groeien, branderig gevoel, zwelling en pijn rond de vagina en vulva vergezeld van een witte afscheiding. Gist-infecties zijn vrij gemakkelijk om zelf een diagnose als je er een in het verleden hebt gehad. Echter, als u zwanger bent, moet u een arts te bevestigen uw diagnose om ervoor te zorgen dat het niet een ander type infectie.

Het voorkomen

De beste manier om een ​​gist infectie te voorkomen. Draag onderbroek met een katoenen kruis voering. Houd de vagina zo droog mogelijk. Eet niet veel suiker, dat zal voeden de Candida. Het eten van yoghurt elke dag is een effectieve manier om gist groei te voorkomen, omdat de acidophilus bacteriën in de yoghurt eet Candida schimmels, en de extra calcium uit de yoghurt is goed voor u en de ontwikkeling van de baby.

Waarschuwingen

Naast het ongemak van een schimmelinfectie veroorzaakt, kan het potentieel kwetsen uw baby indien er geen controle. In zeldzame gevallen kan een infectie leiden tot een infectie van de baarmoeder of eileiders. Als een baby vaginaal geboren is om een ​​vrouw met een schimmelinfectie, is er een kans dat ze kunnen doorgeven aan de baby. Gist infecties bij pasgeborenen kunnen voeden problemen opleveren, aangezien zij verschijnen meestal in de mond, maar ze kunnen ook leiden tot een ongemakkelijk huiduitslag die moeilijk te genezen. Bovendien kan schimmelinfecties worden doorgegeven aan seksuele partners.

Natuurlijke Behandeling

Als je niet van het idee om medicijnen in je vagina tijdens de zwangerschap, is het mogelijk om een ​​aantal schimmelinfecties met yoghurt behandelen. Naast het eten yoghurt, kunt u deze direct op je vagina. Gebruik alleen yoghurt sinds gearomatiseerde yoghurt bevat meestal suiker gist groei zal stimuleren. Koude yoghurt uit de koelkast zal verlichten een deel van de jeuk, hoewel ijs of koude kompressen kunnen ook worden toegepast. Vermijd het gebruik van kruiden-schimmelinfectie behandelingen, omdat deze ingrediënten die de contracties veroorzaken.

Medicijnen

Het nemen van orale medicatie (zoals Diflucan) voor gist infecties tijdens de zwangerschap kan gevaarlijk zijn, omdat de effecten van anti-schimmel medicijnen op de ontwikkeling van foetussen zijn niet goed bekend. Het is veilig om over-the-counter crèmes bevatten clotrimazol gebruiken, maar de meeste artsen zullen adviseren tegen het gebruik van anti-schimmel zetpillen tijdens het eerste trimester. Zetpillen kunnen worden gebruikt in de tweede en derde trimester, maar kunnen langer dan normaal werken. De meeste artsen voorschrijven van 7 dagen (of langer) behandeling, de 1- en 3-daagse behandelingen minder effectief tijdens de zwangerschap.