Wat zijn de behandelingen voor Rondwormen?

Rondwormen zijn parasitaire organismen die leven in het lichaam van de mens. U kunt besmet raken met spoelwormen worden wanneer u in contact komen met eieren of larven, die worden aangetroffen in de bodem en overgebracht via de mond of via de huid. Mensen realiseren zich vaak niet dat ze besmet zijn, omdat ze geen symptomen hebben. Als u een ernstige rondworm infectie, zult u waarschijnlijk een recept medicatie te behandelen en te doden de rondwormen nodig.

Pyrantel pamoaat

Pyrantel pamoaat bevat een agent die behandelt en doodt rondwormen. Het verlamt het zenuwstelsel van de rondworm's, waardoor de worm te sterven en passeren de ontlasting. Deze medicatie kan worden ingenomen met voedsel of op een lege maag. Neem pyrantel pamoaat eenmaal daags gedurende 3-4 dagen of zoals door uw arts voorgeschreven. Als u allergisch bent voor producten die pyrantel, leverproblemen heeft of zwanger bent, raadpleeg dan uw arts.

Je kan duizeligheid, diarree, of slaperigheid tijdens het gebruik van deze medicatie. U dient niet te rijden of machines te bedienen totdat u zien hoe dit geneesmiddel u beïnvloedt.

Mebendazole

Vermox is de merknaam van mebendazole, gebruikt om rondwormen, haakwormen en maden behandelen. Mebendazole werkt door het houden van rondwormen van het absorberen van suiker. Gebrek aan suiker absorptie veroorzaakt een gebrek aan energie in de rondworm en uiteindelijk dood. Vermox wordt geleverd in tabletten of vloeistof, en wordt alleen gegeven op recept.

Het wordt gewoonlijk eenmaal in de ochtend en opnieuw in de avond en geleverd in een enkele dosis of drie dagen behandeling. Voor het opruimen van rondworm infecties, nemen de medicatie zoals voorgeschreven door uw arts. Soms een tweede ronde van medicatie nodig om volledig de hoeveelheid rondwormen.

Albendazole

Albendazol geleverd in een tablet en wordt gebruikt om rondwormen en andere interne parasieten door het voorkomen van voortplanting. Albendazole moet worden ingenomen met voedsel. Ga door met de cursus van de medicatie totdat alle tabletten zijn verdwenen. Dit zal ervoor zorgen dat alle parasieten dood zijn en zal helpen rondwormen uit terugkerende voorkomen.

Thuisbehandeling

Rondworm herinfectie komt vaak voor, maar er zijn dingen die je kunt doen thuis voor preventie. Reinig uw toiletbril minstens twee keer per dag, met behulp van een reinigingsmiddel dat bleekmiddel bevat. Vacuüm en stof tapijten, gordijnen en matrassen. Stofzuigen zal opstaan ​​elke onzichtbare larven en eieren. Was alle verontreinigde beddengoed en kleding.