Wat zijn de behandelingen voor psoriasis op de hoofdhuid Home Remedies?

Als u psoriasis van de hoofdhuid, Dr Laurence Miller van de National Psoriasis Foundation en de National Institutes of Health zegt dat de moderne geneeskunde is soms niet genoeg. Deze ziekte, die vaak erfelijke of veroorzaakt door een infectie of letsel, wordt gekenmerkt door een fijne scaling of dikke korst plaques over je hoofdhuid. Het kan niet op bij uw voorhoofd naar de achterkant van je nek en oren. Waar de moderne geneeskunde niet helpt, at-home behandelingen voor psoriasis vaak wil.

Oliën

Sommige oliën kunnen behandelen het droge, schilferende en jeukende symptomen die komen vaak met psoriasis van de hoofdhuid. Oliën zoals tarwekiemolie, ricinusolie, zonnebloemolie, knoflookolie en cashewnoten olie kan direct worden aangebracht op de hoofdhuid. Voor het wassen van je haar, zet een theelepel van een van deze oliën in je handpalm en wrijf je handen samen. Masseer zachtjes je hoofdhuid. U kunt proberen het mengen van oliën ook. Meng twee druppels calendula olie en een druppel van oregano olie om een ​​kopje olijfolie. Was je haar daarna met een shampoo speciaal gemaakt voor de droge hoofdhuid.

Shampoo en Conditioning Mask

Als u wilt uw psoriasis te behandelen terwijl u het wassen van je haar op hetzelfde moment, probeer dan een koolteer of niet-koolteer medicinale shampoo of een shampoo die menthol bevat. Deze shampoos vermindert de jeuk symptomen van psoriasis.

Nadat je je haar wassen, probeer dan met behulp van een conditionering masker gemaakt van gelijke delen olijfolie, honing en avocado. Doe deze ingrediënten in je blender. Laat het masker 15 tot 20 minuten en spoel met warm water. Voorzichtig handdoek-drogen je haar. Het behandelen van letsels op je hoofdhuid voordat je naar bed gaat is ook gezegd dat het opruimen van plaques helpen. Dit is alleen goed voor kleine, besmette gebieden, dat wel.

Andere behandelingen

Zonlicht kan ook helpen. Als je haar is dun of je hoofd wordt geschoren, uitgaan in de zon voor een uur per dag kan helpen om de verschijning van jeukende vlekken te minimaliseren. Enkel ben zeker om een ​​zonnebrandcrème speciaal samengesteld voor uw huidtype te dragen. Als je dik haar, zijn er verschillende soorten van ultraviolet kammen kun je net zo goed kopen.

Dieet en gewichtsverlies zijn ook gezegd te helderen vlekken geassocieerd met psoriasis. Zorg ervoor dat u een evenwicht dieet en lichaamsbeweging te eten op een dagelijkse basis. Vermijd nuttigen van alcohol en het roken van sigaretten.