Wat zijn de behandelingen voor Olive Tree Allergieën?

Wat zijn de behandelingen voor Olive Tree Allergieën?

Olijfbomen gedijen in warme klimaten, zoals de Middellandse Zee en Australië, evenals het zuidwestelijke deel van de Verenigde Staten. Olijfbomen bloeien in het voorjaar; exacte data kunnen variëren afhankelijk van het klimaat. Personen die allergisch zijn voor de olijfboom zijn symptomatisch als de olijfboom bloeit. Olijfboom allergieën produceren traditionele symptomen van allergie, zoals jeukende ogen, loopneus, niezen en hoesten. Daarnaast kunnen deze bomen ook creëren ernstige respiratoire symptomen van allergie en kan leiden tot astma. Echter, verschillende behandelingen beschikbaar.

Beperking van de blootstelling

Een van de beste manieren om olijfolie allergieën te behandelen is om uw blootstelling aan olijfboom pollen beperken. Familydoctor.org suggereert dat patiënten nemen maatregelen om contact met de olijfboom allergenen te vermijden door het oprollen van autoruiten en het gebruik van de airconditioner. Houd de ramen dicht in uw huis en vermijd te veel tijd buiten wanneer olijfbomen staan ​​in bloei. Douchen voor het slapen gaan om allergenen uit het lichaam te verwijderen kan ook helpen om de blootstelling te verminderen en daarmee de symptomen te verlichten.

Medicijnen

Een andere werkwijze voor het behandelen van allergische symptomen is door het gebruik van allergie. Familydoctor.org suggereert het gebruik van antihistaminica voordat ze in contact komen met olijfboom stuifmeel voor de beste resultaten. Decongestiva kan ook worden gebruikt om de effecten van allergiesymptomen rust. Neussprays en allergie oogdruppels kan ook verlichting geven. Al deze medicijnen kunnen worden gevonden op uw apotheek. Uw arts kan ook voorschrijven steroïde pillen.

Een bezoek aan de dokter

Voor ernstige allergische symptomen niet verlicht door over de toonbank medicijnen, moeten patiënten een allergie arts, die een aantal tests kunnen uitvoeren om de juiste behandeling voor uw allergieën te bepalen bezoeken. Huidtesten, die omvatten het blootstellen van het lichaam aan verschillende allergenen te zien welke een allergische reactie veroorzaken, worden toegediend. Bloedonderzoeken kunnen ook worden gebruikt. Zodra uw arts weet wat u allergisch bent, kan hij een van de medicijnen die hierboven, of een combinatie van voorgeschreven en over-the-counter-behandelingen voorschrijven. U mag ook worden aangeraden om allergie shots, ook wel bekend als immunotherapie beginnen. Volgens de Mayo Clinic, allergie shots betrekken blootstelling van uw lichaam om kleine hoeveelheden van de allergenen die werden geïdentificeerd door de huid of bloedonderzoek. Uiteindelijk immunotherapie kan uw lichaam ongevoelig gemaakt aan allergenen worden. Dit verloop van de behandeling kan variëren van enkele maanden tot enkele jaren in beslag.