Wat zijn de behandelingen voor lage HDL in Kinderen?

Wat zijn de behandelingen voor lage HDL in Kinderen?

HDL, high-density lipoprotein, wordt vaak genoemd de goede cholesterol en is goed voor ongeveer 1/3 van de cholesterol in het bloed. Experts beweren dat HDL vervoert slechte cholesterol uit de buurt van het hart. Volgens een Health Guide artikel over 'The New York Times' website 'Kinderen die abnormale cholesterolgehalte hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten later in het leven. " Er zijn talloze manieren voor kinderen om hun HDL te verhogen.

Het nemen van niacine

Niacine, vitamine B-3 is bekend dat HDL te verhogen met 15 tot 30 procent. Raadpleeg een arts alvorens dit aan uw kind, want het vereist een grote doseringen voordat dit van kracht wordt.

Aerobic Exercise

Outdoor activiteiten waarbij rennen en springen helpen om HDL te verhogen, omdat oefening versterkt de hartslag.

Voeg Oplosbare vezels

Het consumeren van ongeveer twee tot drie porties per dag van voedsel rijk aan vezels verhoogt HDL en verlaagt het LDL (low-density lipoprotein). Vezels zitten vooral in groente, fruit en haver.

Verlagen verzadigde vetten

Zoet, vet voedsel, zoals hamburgers, pizza, snoep en dranken zwaar in suiker, moet tot een minimum worden beperkt. Deze voedingsmiddelen verhogen het LDL-niveau in plaats van het HDL-gehalte.

Verhoog Enkelvoudig onverzadigde vetten

Voedingsmiddelen die enkelvoudig onverzadigde vetten bevatten, zijn onder andere pindakaas, avocado en olijfolie. Door het eten van deze voedingsmiddelen, zal HDL van uw kind te verhogen, zonder verhoging van de totale cholesterol.