Wat zijn de behandelingen voor incontinentie bij mannen?

Wat zijn de behandelingen voor incontinentie bij mannen?

Mannelijke incontinentie behandeld op verschillende manieren, afhankelijk van de ernst van het probleem en voorkeuren van de patiënt en levensstijl. Patiënten moeten alle behandelingsmogelijkheden bespreken met hun arts om te beslissen welke methode het beste is.

Behandelingen

Mannelijke incontinentie behandeling opties omvatten gedragstherapie, medicatie, injecties, katheters, mannelijke stroppen en urine-afleiding. Eenvoudige methoden worden meestal geprobeerd voordat u naar meer drastische opties. (Zie referentie 1)

Hoe werken ze?

Gedragstherapie omvat oefeningen en elektrische stimulatie van de blaas spieren te trainen. Medicijnen helpen de controle van de zenuwen en de samentrekkingen van de blaas of vertragen urineproductie. Vet injecties helpen om de plasbuis gesloten. En katheters drainagesysteem. Een chirurg kan een slinger te houden de plasbuis gesloten als laatste redmiddel te creëren.

Overwegingen

Patiënten moeten de mogelijke bijwerkingen van een behandeling methode met hun arts te bespreken. Mannen met een meer actieve levensstijl kunnen meer terughoudend om katheterisatie of een operatie in hun behandelplan op te nemen.

Effectiviteit van behandelingen

Veel mannen zijn in staat om incontinentie te controleren door simpelweg versterken van de blaas en het maken van veranderingen in levensstijl. Medicijnen zijn voldoende om incontinentie bij de meeste jongere mannen beheersen, en meer extreme methoden zijn meestal gereserveerd voor mensen met een ernstige incontinentie en voor oudere patiënten.

Preventie / Oplossing

Patiënten kunnen helpen incontinentie te voorkomen door regelmatig te oefenen en het eten van een gezond dieet om hun gewicht binnen een gezond assortiment te houden. Stoppen met roken en het beperken van cafeïne en alcohol kan ook helpen.