Wat zijn de behandelingen voor hyperactiviteit bij kinderen?

Kinderen die vertonen tekenen van extreme energie, vooral zonder een duidelijke prikkel, vaak worden gediagnosticeerd met een hyperactiviteit. Terwijl er worden geaccepteerd niveaus van aan leeftijd gerelateerde metabole tarieven aan een mediane hoeveelheid activiteit suggereren voor een "normaal" kind, kan hyperactiviteit een verscheidenheid van oorzaken die elk kind kan beïnvloeden. Er zijn verschillende benaderingen voor behandeling hyperactiviteit bij kinderen.

Degrees of hyperactiviteit

De meeste kinderen hebben af ​​en toe afleveringen van misdragen of ongehoorzaamheid, maar deze komen niet noodzakelijk wijzen op een ernstiger onderliggende probleem. Er zijn echter kinderen die moeite hebben met aandacht of die gemakkelijk afgeleid van gedachten of activiteiten kunnen een milde functionele stoornis hebben. En kinderen die overmatig angstig, onrustig, stuitende of die overdreven spraakzaam kan een ernstiger aandoening hebben.

Gedragsverandering en Hyperactiviteit

Volgens Dr Dennis S. Phillips, een board-gecertificeerd pediatrie, terwijl medicijnen vaak voorgeschreven voor bepaalde hyperactiviteit, een poging gedrag wijzigen wordt ook gebruikt om de mentale en emotionele cycli geassocieerd met deze aandoeningen onderbreken. Gericht op specifieke doelen, zoals het blijven zitten en rustig voor een uur, kan worden toegepast in dit type van behandeling. Belonen succesvol gedrag, zoals extra tv-tijd of de tijd op de computer, ook nuttig in deze benadering van de behandeling zou kunnen zijn.

Dieet en Hyperactiviteit

Volgens Dr Jay L. Hoecker aan de Mayo Clinic, is er mogelijk een verband tussen voeding en hyperactiviteit bij sommige kinderen, hoewel een direct causaal verband is nog niet wetenschappelijk vastgesteld. Echter, alternatieve voedings behandelingen gebruikt en in sommige gevallen positieve resultaten gemeld. Deze alternatieve benaderingen omvatten kruiden, zoals hyoscyamus, verta albe en Arsen IOD. Het toevoegen van meer omega-3 vetzuren voeding ook het kind is gemeld positieve resultaten.

Gemeenschappelijke Counseling en Hyperactiviteit

Volgens de American Academy of Pediatrics, moet de diagnose en behandeling van hyperactiviteit bij kinderen zijn de ouders en andere familieleden, evenals het schoolpersoneel. De regelmatige controle van de doelrealisatie en educatieve vooruitgang in de thuis en op school wordt aanbevolen als een middel om samen te werken met lichamelijke en geestelijke gezondheidswerkers ter beoordeling van de behandeling methoden die worden gebruikt.

Medicatie

Sommige kinderen met ADHD kunnen medicijnen nodig zijn. Wanneer dit gebeurt, een arts schrijft een van de vele stimulerende middelen. Enkele van de meest voorkomende zijn Concerta en Adderall. Beide medicijnen zijn time-released, wat betekent dat uw kind continu medicatie gedurende de dag zal ontvangen. Ouders zouden medicatie frustrerend vinden op het eerste, omdat ze verwachten dat de medicatie om alle problemen op te lossen. De realiteit is dat de medicatie alleen zal helpen uw kind om zich te concentreren, die hem zal helpen te leren om betere keuzes te maken. De medicatie zal niet genezen van de ADHD-symptomen, maar helpen uw kind te leren om te gaan met hen.

Persoonlijke relatie en Hyperactiviteit

De slagingspercentages voor de meest geaccepteerde behandelingsmethoden is afhankelijk van een grondige beoordeling van alle mogelijke factoren in het leven van het kind. Zij die deel uitmaken van het kind dagelijks leven zou moeten zijn het beste in staat om te begrijpen en de voortgang van een kind is het maken. Persoonlijke evaluatie van het verhogen van de gezinsleden en het contact met het kind geeft een duidelijker beeld en wordt ook beschouwd als de beste moraal steun beschikbaar om het kind aan te moedigen om succesvol omgaan met het probleem van de hyperactiviteit.