Wat zijn de behandelingen voor Hoof & Klauwzeer in Kinderen?

Wat zijn de behandelingen voor Hoof & Klauwzeer in Kinderen?

Bij het overwegen van de behandelingen voor hoef en klauwzeer, is het belangrijk te erkennen dat dit een virus en dus is er geen oplossing voor de eigenlijke "ziekte." Echter, hoef en klauwzeer heeft onaangename symptomen die afzonderlijk kunnen worden behandeld. De behandeling van hoef en klauwzeer bevat tijd om het virus zijn beloop tegelijkertijd proberen om de symptomen te verminderen.

Over-the-counter medicatie

Afhankelijk van de leeftijd van het kind kan koorts aanwezig met hoef en klauwzeer zijn. Oudere kinderen kunnen een lichte koorts (minder dan 101 graden F) te ontwikkelen, terwijl de jongere kinderen een meer serieuze koorts kan ontwikkelen. Zweertjes kunnen ook verschijnen op de handen en voeten. Ze lijken vaak op blaren. Als de koorts van het kind gaat boven 101 graden F of de zweren worden te pijnlijk, te beheren juiste doseringen van ibuprofen of paracetamol. Als dit niet helpt, neem het kind naar een arts.

-Arts voorgeschreven Mondwater

Een van de ergste symptomen van de hoef en klauwzeer is de zweren die kunnen voorkomen in de mond en keel. Deze kunnen zeer pijnlijk zijn, en een reis naar de dokter is vaak nodig. De arts zal waarschijnlijk voorschrijven mondspoeling die de mond en keel zal verdoven en maken het mogelijk het kind gemakkelijker te slikken.

Vloeistoffen

Uitdroging kan een serieus probleem worden als het kind niet kan slikken als gevolg van de mond en keel pijn. Artsen stellen vaak geven het kind Pedialyte of een soortgelijk product aan elektrolyten en vloeistoffen vervangen. Een medicijn druppelaar kan ook worden gebruikt om langzaam geven het kind kleine doses water hem gehydrateerd. Kijk ook eens iets te koud, zoals ijslolly of ijs naar de keel te verdoven en de invoering van voedsel en vloeistof in het systeem.

Rest

Hoof en klauwzeer kan een kind erg moe en prikkelbaar maken. Rest is een van de beste behandelingen voor de ziekte, hoewel het moeilijk kan zijn te bereiken, afhankelijk ongemaksniveau het kind.

Preventie

Preventie is de sleutel tot het houden van uw kind gezond en nooit behandeling nodig voor hoef-en klauwzeer. Aangezien er nog geen vaccinatie, is het belangrijk te vertrouwen op goede hygiƫne. De Centers for Disease Control en Prevention beveelt de kinderen hun handen wassen (met jou hen te helpen, als ze jong zijn) elke keer als ze in contact komen met andere kinderen en, vooral, voordat ze eten.