Wat zijn de behandelingen voor Hives bij volwassenen?

Netelroos, die ook worden genoemd urticaria, zijn harde rode of roze zwellingen die intens jeukende kan zijn en kan overal op de huid. U kunt netelroos krijgen na het aanraken, eten of ademen in iets dat je allergisch voor bent, en ze kan duren op uw huid voor een paar uur tot een paar weken, afhankelijk van de ernst van uw reactie. Volgens de Mayo Clinic en de American Academy of Dermatology, behandelingen voor bijenkasten bij volwassenen omvatten huismiddeltjes en medicijnen voorschrijven.

Baden

Het nemen van een bad, dat is lauw en mengen in Epsom zouten of zuiveringszout kan de zwelling en jeuk van netelroos op de huid te verminderen.

Plakt

Het mengen van een dikke pasta van havermout en water of soda en water en toe te passen op uw huid kan jeuk en roodheid veroorzaakt door netelroos te verminderen.

Lotions

Over-the-counter lotions zoals Calamine lotion of natuurlijke hydraterende lotions zoals Aveeno of Dove kan de symptomen van netelroos te verminderen.

Antihistaminica

Zowel over-the-counter en recept antihistaminica kan worden gebruikt door de meeste volwassenen om bijenkorven te behandelen, en deze komen in de vorm van pillen en actuele zalven of sprays.

Steroïden

Orale steroïden zoals prednison of geïnjecteerd steroïden zoals cortison kan door volwassenen worden gebruikt en worden voorgeschreven door uw arts om de ernst van uw netelroos te verminderen.

Epinefrine

Als uw netelroos gaan gepaard met ademhalingsproblemen, slikken of verlies van bewustzijn, kan u spoedeisende medische behandeling met epinefrine in het ziekenhuis.