Wat zijn de behandelingen voor High Kalium Waste Water?

Wat zijn de behandelingen voor High Kalium Waste Water?

Er zijn dingen in het water kunnen de mensen niet gezien dat vaak leiden tot ziekte en zelfs de dood. Kalium in afvalwater is een element dat moet worden gecontroleerd en verminderd wanneer gevonden. Er zijn slechts twee belangrijke manieren waarop dit proces kan worden voltooid: omgekeerde osmose en het gebruik van speciale oxidanten.

Omgekeerde Osmose

Kalium kan uit afvalwater verwijderd worden door omgekeerde osmose. Omgekeerde osmose wordt bereikt door het gebruik van een membraan dat sommige penetratie van water mogelijk maakt. Deze membranen bevatten minuscule poriën waardoor water stroomt. De poriën beperken bepaalde organische verbindingen, zoals kalium, uit doorkomen. Echter, een groot nadeel van het gebruik van omgekeerde osmose om water te behandelen is dat terwijl het proces doet houden grote materialen zoals zout uit water, gevaarlijke chemische stoffen zoals pesticiden kunnen door middel van deze kleine poriën komen.

Kaliumpermanganaat

Kaliumpermanganaat is een oxidant gebruikt in industriële afvalwater situaties. De Environmental Protection Agency stelt dat dit oxidant wordt gebruikt om bacteriën en virussen te inactiveren. Kaliumpermanganaat wordt gebruikt voor drinkwater en wordt ook vaak gebruikt in ijzer en mangaan oxidatie. Volgens de EPA, wordt Kaliumpermanganaat toegevoegd aan water vroeg in het behandelproces in het ruwe water inname om zijn contacttijd met water te verhogen. De oxidant is praktisch nutteloos wanneer het wordt toegevoegd na de filtratie proces, omdat het tijd om zijn werk te doen vereist.

Redenen voor Kalium Verwijdering

Hoewel kalium is een essentieel element voor alle mensen, te veel kalium schadelijk zijn. Hoge doses kunnen interfereren met zenuwimpulsen, kan de hartfunctie beïnvloeden, en veroorzaken misselijkheid. Kalium kan dodelijk bij extreem hoge niveaus in het water zijn. Kalium heeft ook gevolgen voor het milieu. Het speelt een rol in plantengroei en is nodig voor planten, maar teveel kalium kan eigenlijk beperken plantengroei wanneer teveel wordt genomen gedurende een korte tijd.