Wat zijn de behandelingen voor het horen van stemmen?

De behandeling van hoorzittingsstemmen hangt af van de basis van dit soort auditieve waan. Het horen van stemmen is gevonden in 70 procent van de patiënten met schizofrenie en 15 procent van de patiënten met andere stemmingsstoornissen, zoals depressie. De behandeling is over het algemeen deel uit van de totale zorg voor de geestelijke gezondheidszorg probleem bij de hand.

Initiële behandeling

U zult waarschijnlijk moeten worden opgenomen in een kliniek of in-polikliniek voor de behandeling wanneer de symptomen van geestesziekte zo extreem als stemmen horen eerste aanwezig. Dit is over het algemeen waar een officiële diagnose wordt gerenderd en medicatie regimes worden begonnen.

Primaire Behandelingen

Anti-psychotische medicijnen worden voorgeschreven voor de behandeling van de kern geestesziekten; de auditieve hallucinaties zijn een symptoom van de ziekte die wordt behandeld. Voorkomende medicijnen zijn onder andere Haldol, Risperadal, Zyprexa en Clozaril.

Secundaire Behandelingen

Naast medicatie, therapie de volgende verdedigingslinie het regelen van de werkwijze van stemmen horen. Individuele therapie, evenals groep oefeningen, zal u helpen om enig begrip van wat er gebeurt als je ziekte vordert krijgen en leren om controle over dit specifieke symptoom hebben.

Waarschuwing

Mensen die worstelen met psychische aandoeningen zo uitdagend als depressie, manie of schizofrenie, dat is waar auditieve hallucinaties zijn de meest voorkomende, kunnen zeer kwetsbaar. Terugval onder deze groep patiënten zijn zeer algemeen; Daarom is het belangrijk om stress en grote veranderingen leven beperken waar mogelijk.

Time Frame

Het vinden van de juiste behandeling voor auditieve hallucinaties is een proces van vallen en opstaan. U kunt proberen soms verschillende medicijnen voor het vinden van degene die voor u werkt, een proces dat kan variëren van dagen tot maanden voordat je resultaat ziet.