Wat zijn de behandelingen voor het branden Feet?

Schimmelinfecties, vitaminegebrek, allergieën en slechte keuze van schoenen en sokken zijn allemaal redenen die u kunt ervaren brandende voeten sensaties. Als u een reeds bestaande medische aandoening die leidt tot het branderig gevoel, uw huisarts te raadplegen voor de meest effectieve remedie is de beste optie. Totdat je dat doet, zijn er een paar tijdelijke behandelingen die uw voeten kunt koel te houden.

Cool Water

Verzacht je voeten in het koele water. Afhankelijk van de ernst van het brandende gevoel, kan het verleidelijk zijn om het ijs op je voeten te zetten, maar doe het niet als de drastische verandering in temperatuur schadelijk voor je voeten zijn. Vul een bad met koud water en laat uw voeten weken totdat opgelucht.

Pijnstillers

Een eenvoudige pijnstiller zoals aspirine of paracetamol zal helpen verlichten de pijn van uw brandende voeten. Als je meestal uit te gaan voor een wandeling en kom terug met brandende voeten, is het een goed idee om een ​​paar aspirine mee te nemen voordat je vertrekt. Zodra je voelt de pijn, neem de reliever. Dan, als je eenmaal thuis bent, kunt u ook uw voeten weken in een koele bad.

Juiste Schoenen en sokken

Een van de meest effectieve behandelingen voor het branden voeten roteert de schoenen en sokken vaak. Een van de belangrijkste oorzaken van brandende voeten wordt vocht vermengd met wrijving, dus het is goed om sokken en schoenen die het mogelijk maken je voeten om te ademen en verdampen van zweet dragen. Blijf weg van wollen sokken en kiezen voor katoen of CoolMax sokken in plaats daarvan. Als je het dragen van echt strakke schoenen dat een zenuw in je voet val, kan dit leiden tot een branderig gevoel. Je kan zelfs allergisch zijn voor uw schoen of sok materiaal. Probeer het dragen van schoenen op de andere dag om hen te laten volledig droog, en schoenen en sokken te wijzigen twee keer per dag.