Wat zijn de behandelingen voor Hart Palpatations?

Hartkloppingen worden geclassificeerd als zijnde de hoogte van abnormale beats van het hart. Typisch hartkloppingen zijn onschuldig - sommige mensen zijn in staat om het gevoel van de abnormale beats waar als anderen gaan door hun dagelijks leven niet sensing er iets verkeerd is. Soms hartkloppingen kan de onderliggende indicatie van een meer ernstige hartproblemen, zoals hartkloppingen of hartfalen. Verschillende behandelingen zijn beschikbaar voorkomen en corrigeren hartkloppingen.

Geneesmiddel

Een aantal hart medicatie kan helpen hartkloppingen voorkomen. Typisch bloeddruk medicatie of bètablokkers worden gebruikt om te helpen verlichten van druk op het hart en ze ook helpen reguleren van de hartslag. Calciumantagonisten zijn ook een soort medicijn dat kan helpen reguleren van het hartritme. Deze medicijnen verbeteren van de kwaliteit van de manier waarop het hart klopt, waardoor minder hartkloppingen te laten plaatsvinden.

Stress Management

Stress is een grote bijdrage aan het aantal hartkloppingen een persoon ervaart. Stress zet druk op het hart en het lichaam en kan niet alleen de geest van een persoon, maar het vermogen van het lichaam om te functioneren beïnvloeden. Het volledig verwijderen van stress uit ons dagelijks leven is vrij moeilijk, maar het vinden van manieren om te gaan met die stress en verlichten het kan bijdragen tot het verminderen hartkloppingen gebeurtenissen. Diepe ademhaling en yoga zijn populaire manieren om te ontstressen.

Dieet

Een hart gezonde voeding is van cruciaal belang voor het verminderen van het aantal hartkloppingen die een persoon ervaart. Het verminderen van natrium gehalte kan helpen voorkomen dat het vasthouden van vocht die hartkloppingen vergroot en het verminderen van het vetgehalte helpt het hart efficiënter werken.

Sleep Habits

Te weinig slaap is schadelijk voor mensen die last hebben van hartkloppingen. De hoeveelheid slaap die mensen nodig varieert van persoon tot persoon; echter, kan alles onder het gemiddelde (tussen 7 en 9 uur per nacht) leiden tot een toename van hartkloppingen. Dit komt door het lichaam moe en niet worden gebruikt om te werken bij de top prestatie als het normaal doet. Het hart harder werken wanneer het lichaam vermoeid en een toename van onregelmatige slagen optreden.

Vochtinname

Het drinken van voldoende water gedurende de loop van een dag houdt het hart in tip top vorm en helpt het effectief te pompen. Uitdroging kan een enorme toename van de hoeveelheid van hartkloppingen een persoon voelt veroorzaken en het kan voorkomen dat het hart van het naar behoren functioneren. Wanneer het lichaam uitgedroogd er onvoldoende water in de cellen van het lichaam te verspreiden naar andere gebieden zoals het hart, dus ze hart niet werkt uiterst efficiënt.