Wat zijn de behandelingen voor gevorderde nierkanker?

Nierkanker is de abnormale groei of reproductie van cellen in de nieren. Uw nieren zijn gelegen in de buurt van uw wervelkolom, achter je buikorganen. Nierkanker ook wel niercelcarcinoom. Chirurgie is vaak de eerste behandeling voor nierkanker. In gevorderde gevallen waarin chirurgie niet de tumoren kunnen verwijderen, andere behandelingen zijn beschikbaar.

Embolisatie

Embolisatie blokkeert het bloedvat in uw nier. Naast bloedstroom, de tumor ook beroofd van voedingsstoffen en zuurstof.

Cryoablation

Cryoablation is het proces waarbij de tumoren in de nier worden bevroren. Om de tumoren te bevriezen, uw arts injecteert gas in de tumoren door middel van naalden die hij voegt via kleine sneetjes in de huid.

Biologische therapie

Biologische therapie of immunotherapie maakt gebruik van uw lichaam eigen vermogen om ziekte te bestrijden om nierkanker te bestrijden. Uw arts injecteert interferon en interleukine-2 in je lichaam. Deze twee drugs zijn door de mens gemaakte versies van chemicaliƫn maakt je lichaam op natuurlijke wijze naar de ziekte te bestrijden.

Radiation Therapy

Bestraling doodt kankercellen met behulp van high-energy waves. Radiotherapie wordt vaak gebruikt wanneer de nier kanker is uitgezaaid naar andere delen van uw lichaam, vaker voor met de geavanceerde vorm van de ziekte.

Gerichte behandelingen

Behandelingen beschikbaar die de verschillende aspecten van de groei van nierkanker's richten. De drugs sorafenib en sunitinib hulp blok voedingsstoffen uit het invoeren van kankergezwellen, terwijl Temsirolimus belemmert de groei van een tumor.