Wat zijn de behandelingen voor Facial Ringworm?

Wat zijn de behandelingen voor Facial Ringworm?

Ringworm is een schimmelinfectie op je huid. De infectie leidt tot kleine, ronde, uiteindelijk sijpelen flarden van jeukende huid overal op je lichaam met inbegrip van uw voeten, armen en gezicht. Ondanks de naam, is er geen worm betrokken. De ringworm schimmel leeft in vochtige omgevingen, zoals een fitnessruimte douches en binnenkant sportartikelen zoals sneakers, vandaar de term "voetschimmel." Ook kan gedijen op een mens of dier en zeer besmettelijk beschouwd. Besmetting treedt op wanneer uw vingers aanraakt een schimmelinfectie drager zoals een besmet dier of een stilstaande plas water op de sportschool met de schimmel. De schimmel verspreidt zich vervolgens naar de plaats waar uw vingers aanraakt, zoals je gezicht of arm.

Over-The-Counter Crèmes

Bij lichte gevallen gezichts ringworm, over-the-counter crèmes die antifungale ingrediënten zijn effectief. Kijk voor producten die antifungale medicatie zoals terbinafine, clotrimazol of miconazol bevatten. Breng de room aan de gehele patch van ringworm en 2 cm buiten de infectie grenzen op je gezicht. Blijven twee keer per dag aanbrengen gedurende twee weken, totdat de infectie volledig is verdwenen. Tijdens de behandeling, verander uw lakens en kussenslopen elke nacht om herbesmetting te voorkomen. Vermijd elk contact sporten of activiteiten totdat de vlekken volledig te genezen.

Prescription Sterkte Antifungal Crèmes

Als uw laesies op uw gezicht niet genezen na twee weken, zie uw arts. Ze zullen waarschijnlijk presteren een huidafkrabsel de aanwezigheid van een schimmelinfectie bevestiging voor het voorschrijven van een hoge sterkte antifungale medicijnen zoals ketoconazol. Ze kon ook hetzelfde merk van de geneeskunde u vóór, maar bij een hogere concentratie van de effectieve ingrediënt geprobeerd voorschrijven.

Orale schimmeldodende behandelingen

Voor ernstige gevallen van ringworm die niet reageren op de actuele medicatie, kan uw arts een orale antifungale behandeling, zoals griseofulvine of itraconazol voorschrijven. Afhankelijk van de omvang van de infectie, kunnen antibiotica nodig zijn om de bacteriële component te behandelen. Bel onmiddellijk uw arts als u koorts heeft en uw gezicht ringworm begint lekt bloed omdat deze indicatoren van een ernstige bacteriële infectie.