Wat zijn de behandelingen voor een Pulled Schouder Spier?

Wat zijn de behandelingen voor een Pulled Schouder Spier?

Overmatig gebruik of repeterende bewegingen kan een verrekte schouder spier, of spanning veroorzaken. Een plotselinge schokken of letsel kan ook verantwoordelijk zijn. Raadpleeg uw arts als uw symptomen niet verbeteren na een paar dagen of als u een meer ernstig letsel vermoedt.

RICE

Gebruik de RICE methode (Rest, Ice, Compression en Elevation) zo spoedig mogelijk na een verrekte schouder spier. Laat je schouder, gelden een ice pack voor 15 minuten per keer om de paar uur, wikkel het gebied met een elastische bandage en verheffen je arm boven je hoofd.

Warmte

U kunt een warm kompres of een verwarming pad van toepassing na de RICE methode om de bloedsomloop te verhogen in je schouder en het bevorderen van een snellere genezing. Heeft verwarming pads niet laat gedurende meer dan 30 minuten of in slaap vallen tijdens het gebruik van warmte.

Geneesmiddel

Over-the-counter pijnstillers kan verlichting brengen voor de pijn van een verrekte schouder spier. Acetaminophen werkt om pijn en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's), zoals ibuprofen en aspirine verlichten, kunnen pijn en zwelling te verlichten. Neem altijd medicijnen zoals voorgeschreven.

Massage

U kunt zachtjes masseren uw geblesseerde schouder aan bloed stroomt naar het gebied te houden en te helpen genezen en ontspan je spieren. Niet te hard drukken om verdere schade en pijn te vermijden.

Het voorkomen

Rekken altijd en opwarmen voor fysieke activiteit om het risico op letsel. Vermijd overmatig gebruik van een schouder en onderhouden van een goede houding. Til altijd correct door het buigen op je knieën om overtollig schouder stam te voorkomen.