Wat zijn de behandelingen voor diabetes bij kinderen?

Wat zijn de behandelingen voor diabetes bij kinderen?

Diabetes is een langdurige medische aandoening gekenmerkt door hoge niveaus van glucose of bloedsuiker. Kinderen kunnen Type 1 diabetes, waarbij de alvleesklier produceert weinig of geen insuline hebben, of type 2 diabetes, waarbij het lichaam niet correct gebruik van insuline. Er zijn verschillende behandelingen voor diabetes die optreedt bij kinderen.

Blood Sugar Monitoring

Kinderen met diabetes moeten meestal om hun bloed een dag testen minimaal drie keer om ervoor te zorgen dat hun glucosespiegels zijn binnen een gezond assortiment. De doelzone voor schoolgaande kinderen is meestal 70-180 milligram per deciliter (mg / dL).

Medicijnen

Kinderen met diabetes type 1 moeten een dagelijkse dosis van insuline nemen. Veel kinderen met type 2 diabetes hebben ook insuline behandelingen, maar neemt andere glucoseverlagende geneesmiddelen, zoals metformine en glimperide.

Dieet

Diabetische kinderen moeten tal van gezonde, natuurlijke voeding te eten en beperken hun inname van vetten, snoep en koolhydraten. Diabetische kinderen geconfronteerd met de uitdaging van het volgen van een gezond dieet plan, zelfs als ze op school, buitenschoolse activiteiten en huizen van vrienden.

Physical Activity

Diabetische kinderen nodig hebben om een ​​bepaalde vorm van aërobe oefening te krijgen bijna elke dag om te helpen bij het beheren van hun bloedsuikerspiegel. Ze kunnen fysiek actief te blijven door het aanmelden voor een school sportteam, een martial-arts class of danslessen.

Overwegingen

Diabetische kinderen moeten vaak hun medicijnen als gevolg van onvoorspelbare veranderingen veroorzaakt door hormonen en groei spurts passen.