Wat zijn de behandelingen voor de Kinderbescherming Scheiding angststoornis?

Wat zijn de behandelingen voor de Kinderbescherming Scheiding angststoornis?

Scheiding angst gemeenschappelijke fase in de kindertijd, maar wanneer deze aanhoudt, wordt ernstiger en duurt langer dan een maand, wordt een stoornis. Ongeveer 2-5% van de kinderen heeft de scheiding angststoornis, volgens het Massachusetts General Hospital School Psychiatrie Program.

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie of CGT, wordt vaak gebruikt om de scheiding angststoornis met kinderen te behandelen. CBT leert kinderen om gevoelens van angst, zijn triggers en lichamelijke reacties te herkennen. Ze zijn dan onderwezen nieuwe copingvaardigheden en patronen van denken om de angst te verlichten. Speltherapie wordt gebruikt met jongere kinderen, met behulp van speelgoed en poppen om emoties te uiten en te modelleren nieuw gedrag en vaardigheden.

Ontspanning Skills

Een andere behandeling voor de scheiding angststoornis is ontspanning technieken, waaronder ademhalingsoefeningen, meditatie, en het gebruik van biofeedback-een machine die het kind als ze gespannen of ontspannen, zodat ze hun ontspanning vaardigheden kunnen oefenen toont.

Family Therapy

Het kan heel nuttig zijn om het hele gezin in de behandeling van het kind te betrekken om het een teamprestatie en eventueel te ontdekken andere factoren die de mogelijke oorzaak van het kind stress en angst. Gezinstherapie kan de hele familie gereedschappen om te gaan met de angst te geven, zodat het niet kan gewoon probleem van het kind. Groepstherapie met leeftijdgenoten met dezelfde angst problemen kunnen ook nuttig zijn.

Systemische Desensibilisering

Systemische desensibilisatie gaat het geven van een kind steeds moeilijker taken in verband met de angststoornis. Bijvoorbeeld, langer en verder gaande van de ouder in gereguleerde stappen. Eerst een kind zou kunnen gaan naar het huis van een vriend voor twintig minuten, dan misschien een feest voor een uur. Dit kan het kind het vertrouwen en succes te ervaren.

Geneesmiddel

Medicatie voor de scheiding angststoornis is over het algemeen een antidepressivum en moeten zorgvuldig worden gecontroleerd. Een studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, 30 oktober 2008, vond de meest effectieve behandeling van angststoornissen bij kinderen, waaronder Separatieangst, een combinatie van therapie en medicatie.