Wat zijn de behandelingen voor darmparasieten bij kinderen?

Darmparasieten zijn zeer kleine organismen die zich voeden off van het darmkanaal van hun gastheer. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center een persoon die zich ontwikkelt darmparasieten kan wel of niet symptomen zoals buikpijn, diarree, misselijkheid, braken, gas en een opgeblazen gevoel, bloederige ontlasting of ontlasting met slijm, gewichtsverlies of vermoeidheid ervaren. Kinderen zijn bijzonder gevoelig voor intestinale parasieten. Aangezien parasieten consumeren voedingsstoffen binnen darmkanaal het kind is het belangrijk dat een kind dat wordt geïdentificeerd als intestinale parasieten wordt meteen behandeld. Behandelingen voor intestinale parasieten bij kinderen afhankelijk van het soort parasiet het kind.

Behandeling voor Pinworm

Volgens de American Family Physician meer dan 30 procent van de kinderen in de hele wereld worden getroffen door Pin worm. De grootte van een Pin worm is tussen 2 mm en 13 mm. Pin worm wordt door fecale materie. De meest voorkomende behandeling van een kind met Pin worm is één dosis van het medicijn Vermox met Mebendazole.

Behandeling voor "G. Lambia"

"Giardia" is een ander type van intestinale parasiet gezien in de Verenigde Staten dat gastrointestinale problemen veroorzaakt. "G. Lambia" wordt verspreid via ontlasting en soms ook via de voeding, dat is rauw of niet lang genoeg gekookt. Een infectie door deze parasiet kan leiden tot ondervoeding. Kinderen geïnfecteerd met "G. Lambia" moet 400 mg van de medicatie Albendazolsulfoxide eenmaal per dag gedurende vijf dagen.

Mijnworm

Mijnworm kan worden overgedragen via poriën, huid of haarzakjes. Haakwormen voeden met het bloed en de voeding van de gastheer en bij kinderen kan soms leiden tot fysieke of mentale retardatie. Behandeling van mijnworm geschiedt in twee delen. Een kind met mijnworm zal eerst een dosis van 400 mg van Albendazole nemen. Het kind zal dan 100 mg Mabendazole tweemaal daags gedurende drie dagen. Hij zal op ijzersupplementen worden gezet om het goed te maken bloedverlies aan de parasiet. Als bloedverlies extreme het kind moeten krijgen rode bloedcellen.

Behandeling voor "E. histolytica"

"E. histolytica" is een intestinale parasiet die wordt verspreid via fecale materie. "E. histolytica" is een gevaarlijke parasiet die kan uitbreiden tot de lever, longen en hersenen indien onbehandeld. Het kan ook bloeden darmzweren en colitis veroorzaken. Behandeling "E. histolytica" bij kinderen omvat behandeling met een luminale amebicide en een weefsel amebicide gedurende 10 tot 20 dagen afhankelijk van drugs gekozen.

Het voorkomen van darmparasieten bij kinderen

Terwijl de behandeling van darmparasieten bij kinderen is mogelijk zodra een kind besmet is, moet een kind worden onderwezen enkele preventieve maatregel om te voorkomen dat aanbestedende darmparasieten om mee te beginnen. Goede hygiëne is belangrijk. Kinderen moeten hun handen wassen nadat je naar de wc of het spelen in het vuil. Groenten en fruit moet worden gewassen voor consumptie aan parasitaire transmissie te voorkomen.