Wat zijn de behandelingen voor couperose op Benen?

Spataderen, ook wel bekend als couperose, zijn een vasculair probleem dat zowel mannen als vrouwen treft. Vrouwen zijn het meest bekend voor het krijgen geïrriteerd met het hebben van blauwe plekken of strepen op hun benen, die de meest voorkomende plek om spataderen te zien zijn. Er zijn gemakkelijke behandelingen voor couperose. Doorgaans is een poliklinische procedure.

Couperose

Couperose of spataderen, zijn wat gebeuren als bloed zwembaden in de aderen. Wanneer het bloed niet goed circuleren, het stopt en zwembaden in de ader. Spider of couperose zitten aan het oppervlak van de huid, zodat de kleuring van het bloed in de aderen komt door de huid en wordt rood of paars. Ze kunnen erfelijk zijn of ze kunnen komen met de leeftijd. Veel vrouwen die veel gewicht hebben opgedaan tijdens een zwangerschap kan ze ontwikkelen als gevolg van de overmatige belasting van de benen.

Behandelingen voor couperose

Een veel voorkomende vorm van behandeling is sclerotherapie. Dit is een procedure die een scleroserende oplossing in de ader injecteert. Dit zorgt ervoor dat de ader in te storten of op te lossen, waardoor de ader en de kleur te vervagen uit het zicht. Lasertherapie, een gemeenschappelijke behandeling, maakt gebruik van een krachtige licht dat de ader helemaal sloopt. Er is geen wachttijd voor genezing nodig is met deze behandeling. Hoewel deze behandelingen geven permanente verlichting van de huidige thread aderen, geen belemmering meer uit ontwikkelingslanden.

Crèmes die couperose Behandel

Een van de grootste home remedies voor couperose zijn crèmes. Er is een soort crème bekend als camouflage crème die tijdelijk couperose kan verbergen. Het kan duur in de tijd. Het is geen permanente genezing, maar het is een goed alternatief voor mensen die niet zeker bent over permanente behandeling. Veel mensen zullen beginnen met een camouflage crème om de aderen te behandelen, en dan naar een meer permanente oplossing.

Het voorkomen

Voorkomen van draad, of spataderen, kan gemakkelijk zijn. Als het niet een erfelijk probleem, kan het zijn dat je nodig hebt om je benen meer bewegen. Het nemen van voldoende lichaamsbeweging is een van de preventieve maatregelen. Niet zitten voor langere tijd zonder dat je je benen is ook een andere preventieve maatregel. Als je gaat om te worden in een auto zit voor uren, zorg ervoor dat u stoppen en rond te lopen vaak. Houd je gewicht naar beneden om overdruk op de benen te vermijden, en geen overmatige warmte niet te gebruiken op de benen, zoals een hot tub. Steunkousen kunnen ook helpen couperose uit ontwikkelingslanden.

Concerns geassocieerd met couperose

Hoewel couperose zijn meestal niet gevaarlijk, ze kunnen een teken zijn van een meer ernstige en gevaarlijke situatie gebeurt zijn. Couperose kan aangeven dat er een probleem dieper in het been. Couperose kan een circulatie probleem waar grotere aderen, dieper onder de huid, kan niet aangeven. Dit kan betekenen bloedstolsels. Het is altijd het beste om uw arts te zien om de spataderen gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze zijn slechts cosmetisch en niet een teken van circulatie problemen hebben.