Wat zijn de behandelingen voor Bloeden aambeien?

Aambeien zijn een aandoening die veel mensen last van op de gelegenheid. Zwangere vrouwen hebben meer kans op aambeien te ontwikkelen, hoewel de meeste iedereen heeft een kans om ze te ontwikkelen op een bepaald moment. Constipatie en persen om een ​​stoelgang kan aambeien veroorzaken. Aambeien kunnen bloeden, en ze kunnen zeer pijnlijk en irritant zijn, waardoor het moeilijk om te zitten of zelfs lopen. Er zijn veel behandelingen voor bloeden aambeien die hen kan helpen sneller te genezen.

Warm Water

Aambeien kunnen goed reageren op worden geweekt in water, omdat dit kan bijdragen tot het verminderen hoe groot ze zijn. Weken in een ondiep bad vol warm water niet meer dan vier keer per dag, gedurende ongeveer 10 minuten per keer. Zorg ervoor dat het gebied droog zorgvuldig dep.

Koude kompressen

Koude kompressen kunnen helpen om de jeuk en branden die aambeien kunnen veroorzaken verlichten. Dompel een kleine washandje of handdoek in koud water, uitwringen de overschrijding en van toepassing op de aambei. Koelelementen kan ook helpen om de grootte van een aambei verminderen.

Over-the-counter medicatie

Er is een overvloed aan over-the-counter medicijnen die kunnen helpen verlichten van de pijn van een aambei. Deze medicijnen kunnen helpen om de aambei verdwijnen ook. Kijk voor een hemorrhoidal room aan de aambei krimpen helpen.

Dieet

Voeding is zeer belangrijk bij het voorkomen van een aambei. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels zal het verteringsproces te helpen zijn gaan soepeler, zodat er geen overbelasting om een ​​stoelgang te hebben. Knip junk food, sterk bewerkte voedingsmiddelen, koekjes en snoep, en beginnen met het eten van voedingsmiddelen, zoals volkoren brood, bonen, kool en spinazie. Het nemen van fiber supplementen kan ook helpen. Water zal ook helpen uw spijsvertering proces voedsel beter, dus zorg ervoor dat je drinkt zes tot acht glazen per dag.

Self-Care

Aambeien genezen meestal vanzelf binnen één of twee weken. Ze kunnen echter wel gemakkelijk terugkeren zodra je ze al hebt gehad. U kunt preventieve maatregelen, zoals het maken van zeker te eten ongeveer 30 gram vezels per dag en het drinken van veel water te nemen. Lichaamsbeweging en een gezond gewicht zal ook helpen aambeien te voorkomen. Als u regelmatig geconfronteerd wordt met constipatie, met behulp van een zacht laxeermiddel kan helpen, op voorwaarde dat het niet al te regelmatig gebruikt. Praat met uw arts over het gebruik van laxeermiddelen om te helpen met dit probleem.