Wat zijn de behandelingen voor baby koliek?

Koliek is een aandoening die ervoor zorgt dat een baby om ongecontroleerd huilen voor meer dan drie uur per dag ten minste drie dagen per week. Ten minste 20 procent van alle kinderen worden beïnvloed door koliek, die meestal vanaf ongeveer drie weken oud, erger in zes weken, en geleidelijk stopt bij ongeveer drie tot vier maanden. De precieze oorzaak van koliek is niet bekend, maar dat maakt het niet stoppen van een ouder de ergste nachtmerrie.

Behandelingen

Omdat niemand echt weet wat de oorzaak van koliek, het vinden van een manier om de schijnbaar eindeloze gejammer van je kleintje te verlichten is niet zo eenvoudig als het volgen van een set van vaste regels. Echter, de eerste stap in het vinden van een oplossing die werkt voor uw baby is aan het hoofd naar de kinderarts en zorg ervoor dat ze niet beschikt over een stille medische aandoening die de oorzaak van haar ellende. Zodra ze kreeg een schone factuur van de gezondheid, het harde deel begint: een mogelijk lange weg van vallen en opstaan ​​om te proberen en een beperking van een patroon te huilbuien van je kind, zodat je kunt proberen om een ​​manier te verminderen of te voorkomen dat ze te vinden.

Houd een koliek dagboek. Noteer de tijden uw baby huilt, samen met eventuele activiteiten die mogelijk zijn aan de hand, zoals eten of spelen. Ook noteert u eventuele geluiden die mogelijk zijn aan de hand op de achtergrond. Noteer haar menu en zien of er een patroon ontstaat na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Probeer het veranderen van formules, en zorg ervoor dat je oprispingen haar regelmatig om overtollig gas te voorkomen.

Wanneer ze begint een huilende sessie, neem haar mee naar een rustig deel van het huis voor minder stimulatie. Inbakeren haar en zing zachtjes als je haar rocken. Probeer een aantal witte ruis, zoals stofzuigen of gaan voor een rit rond het blok.

Uiteindelijk, en helaas, er is geen absolute remedie voor koliek. Het enige wat je kunt doen is je baby helpen door haar afleveringen van ongeluk, en het zal enige tijd om te ontdekken wat zal dat doen nemen. Maar heb vertrouwen en geduld --- heeft koliek niet eeuwig duren, ook al lijkt het misschien alsof het doet!