Wat zijn de behandelingen voor angst en OCD?

Wat zijn de behandelingen voor angst en OCD?

Angststoornissen komen in verschillende vormen, inclusief overmatig zorgen, depressie, paniek en posttraumatische stress. Obsessieve-compulsieve stoornis, of OCD, gaat onnodige herhaling van bepaalde gedachten of gedragingen - zelfs als de persoon weet deze zijn overbodig. OCD zelf een vorm van angststoornis. Een aantal mogelijke behandelingen bestaan, inclusief het gebruik van de Duitse kamille, keppeltje, Gotu Kola en Brahmi, gebruik een soort van gedragstherapie, en de inname van conventionele medicatie.

Duitse Kamille

Matricaria recutita --- of Duitse kamille --- is gebruikt om de symptomen van angst bestrijden. Duitse kamille heeft een natuurlijk kalmerend effect, het verlichten van frustratie en het verminderen van nerveuze spanning. Het kan worden gebruikt door volwassenen die overbelast, angstig of gestrest voelen, maar in kleine doses helpt ook kinderen met de diagnose ADHD. Hoewel het zeldzaam is, hebben sommige mensen allergische reacties op Duitse kamille die zich manifesteren als huidirritaties ontwikkeld.

Keppeltje

Keppeltje of scuttellaria laterfolia, is eeuwenlang gebruikt door mensen die gestresst voelt of overwerkt. Skullcap wordt gezegd helderheid van geest verbeteren en een evenwicht der aandoeningen, stimuleren houding en kunnen omgaan met ingewikkelde of normaal stressveroorzakende situaties. Keppeltje heeft geen ernstige bijwerkingen.

Gotu Kola

Centella asiatica, of Waternavel, wordt gezegd dat het een natuurlijk versterkend effect op de hersenen en het zenuwstelsel. Vaak gebruikt door studenten, kan Gotu Kola helpen verhogen het geheugen vaardigheden en duidelijkheid en stabiliseren emoties. Het kruid verbetert ook de bloedtoevoer naar de hersenen en stimuleert bloedcirculatie door het lichaam. Mensen met angst en OCS hebben vaak moeite met concentreren, en Waternavel kan hen helpen gemakkelijker scherp te stellen. Gotu Kola heeft geen bekende ernstige bijwerkingen.

Brahmi

Brahmi of Bacopa monniera, is al lange tijd gebruikt om de verhoging cognitie, het geheugen en de algemene werking hersenen helpen. Brahmi kan u helpen herinneren wat je hebt geleerd --- en nog belangrijker, om de helderheid van geest om nieuwe dingen te leren. Hoewel er geen bekende ernstige bijwerkingen nemen brahmi kunnen vrouwen ervaren tijdelijk gehoorverlies.

Gedragstherapie

Bij OCD bijzonder kan gedragstherapie een effectieve behandeling. Gedragstherapie omvat gewoonlijk een van twee methoden, die beide alleen geprobeerd na therapeut de patiënt leert een soort ontspanningsoefening.

Ten eerste is er systematische desensitisatie, wat inhoudt langzaam maar constant de patiënt bloot aan hoge angst situaties, teneinde zo de patiënt te passen en tenslotte veranderen en overwinnen OCD.

De tweede methode heet overstromingen, waarin de patiënt wordt blootgesteld aan een hoge mate van angst in een keer en gemotiveerd de bovengenoemde ontspanningstechnieken oefenen. Gedragstherapie mag alleen worden uitgevoerd door een erkende professional.

Conventionele Medicijnen

Volgens de obsessieve compulsieve Foundation, zijn er verschillende conventionele medicijnen effectief gebleken bij de bestrijding van OCD te zijn. Deze omvatten citalopram (Celexa), fluvoxamine (Luvox), sertraline (Zoloft), paroxetine (Seroxat), fluoxetine (Prozac) en clomipramine (Anafranil). Het Anxiety Disorders Association of America suggereert ook een aantal medicijnen om angststoornissen te behandelen, met inbegrip van Luvox, Norpramin, Nardil, Effexor en Wellbutrin.