Wat zijn Crystalized cellen in het borstweefsel?

Wat zijn Crystalized cellen in het borstweefsel?

Wetenschappers zijn voortdurend bestuderen van nieuwe manieren om te detecteren en te genezen van borstkanker, terwijl ook de bepaling die het meest kans om het te krijgen. Een term die in hun verslagen gekristalliseerd cellen weergegeven, worden gebruikt om een ​​conclusie te definiëren, helpen met een diagnose of DNA te identificeren.

Radiologie

Resultaten van de echografie en mammografie kan verwijzen naar gekristalliseerde cellen in het borstweefsel, meestal te vinden in gebieden die littekenweefsel bevatten.

Verkalkingen

De term gekristalliseerd in verwijzing naar radiologische bevindingen kan in feite verwijzen naar verkalkingen, kleine afzettingen van calcium, op de borst.

Diagnose

Monsters van borstweefsel die bevroren voor biopsie kan kristalvorming in cellen die kwaadaardige zijn tonen identificeren borstkanker.

DNA

Wetenschappers van het Scripps Research Institute gevonden, door gekristalliseerd cellen, een onderdeel van het DNA, dat helpt mensen met het kanker te voorkomen. Deze component kan ook bestand tegen chemotherapie.

Overwegingen

Crystalized cellen in het borstweefsel: een aantal verschillende dingen en kunnen niets zorgen over te maken. Bespreek eventuele problemen die u met uw arts, die uw specifieke resultaten beter kunnen uitleggen.