Wat zijn Charcoal pillen voor?

Wat zijn Charcoal pillen voor?

Bij accidentele vergiftiging optreedt, is het noodzakelijk om de behandeling onmiddellijk te krijgen. Toxines en vergiften kunnen potentieel levensbedreigende effecten op het lichaam hebben. Houtskool pillen zijn een effectieve behandeling voor sommige vormen van vergiftiging.

Identificatie

Houtskool is een sterk absorberend product bekend om zijn bindende eigenschappen en wordt geproduceerd uit brandend materiaal zoals olie en hout. De houtskool wordt gemaakt in gemakkelijk te slikken pillen.

Voordelen

Bij inslikken houtskool pillen hebben de mogelijkheid om bepaalde gassen en toxinen elkaar verbinden zodat ze niet kunnen verspreiden via de bloedbaan. Dit vertraagt ​​de progressie van gif door het lichaam.

Andere toepassingen

Houtskool pillen kunnen ook worden gebruikt om maagklachten te kalmeren. Houtskool neutraliseert en absorbeert methaan of sulfide darmgassen, die indigestie veroorzaken.

Waarschuwing

Vanwege het absorptievermogen en neutraliseren van vaardigheden, kan houtskool interfereren met bepaalde medicijnen. Daarom is het belangrijk om te laten uw arts weten als u houtskool pillen.

Overwegingen

Houtskool moet niet worden genomen voor langere tijd. Net zoals ongewenste gifstoffen en gassen, kan de nodige voedingsstoffen die nodig zijn door het lichaam worden geabsorbeerd door de houtskool, het verlaten van hun niveaus uitgeput.