Wat zijn Black Gnats?

Wat zijn Black Gnats?

Zwarte muggen zijn een deel van de Ceratopogonidae familie, wat betekent dat het een soort vlieg die het vermogen heeft en de drang om te bijten. Niet alleen doen ze mensen bijten, maar ook elke vorm van dieren, met inbegrip van huisdieren en vogels. De term zwarte mug definieert meer dan 4000 verschillende soorten van deze bijtende vliegen, maar hun levensstijl en levenscyclus zijn hetzelfde.

Maat

Deze insecten zijn klein, waardoor het moeilijk te zien dat ze niet zwart maar grijs van kleur. Op hun grootste, zwarte muggen slechts een achtste van een inch lang. Kleinere muggen kan zo weinig van 1-20 vijfde van een centimeter in omvang. Dit maakt het gemakkelijk voor hen om door te reizen raam schermen en land op je lichaam zonder te worden ontdekt. Muggen meestal massaal samen in zwermen, dus terwijl het moeilijk om slechts een te zien kan zijn, zul je in staat zijn om ze te vinden wanneer in een groep.

Fokkerij

Muggen massaal naar water en andere vochtige gebieden, zoals modderige oevers, moerassen en in de vochtige wortels of gaten van rottende bomen of planten. Deze vochtige gebieden zijn waar de vrouwelijke muggen hun eieren leggen. Terwijl al de mug eitjes zullen uitkomen binnen 10 dagen, de mannelijke eieren meestal broeden eerste, zodat ze klaar zijn om te paren met de pas uitgekomen vrouwelijke muggen. Zo ze snel de cyclus opnieuw te beginnen, omdat muggen meestal slechts leven een paar weken.

Vrouw Biters

Alle zwarte muggen leven van nectar uit planten, maar vrouwelijke zwarte mug moet meer voedsel om haar eieren te produceren. Vrouwelijke muggen zijn de enigen die bijten en zijn meestal meer kans om te bijten als het dicht bij zonsondergang. Terwijl sommige insecten bijten om bescherming van hun jonge, vrouwelijke muggen bijten, zodat ze in staat om hun jongen te produceren. Terwijl bijten, de mug drankjes bloed van zijn slachtoffer om eiwitten die nodig zijn om de productie van eieren te verkrijgen.

Hoe om te gaan

Als je ooit gebeten door een zwarte mug, weet je dat het kan worden ongemakkelijk. Vergelijkbaar met een muggenbeet, kan het gebied rode of jeukende geworden. Terwijl de meeste mug beten zijn vervelender dan eng, kunnen ze allergische reacties zoals misselijkheid of moeite met ademhalen, in welk geval je nodig hebt om medische hulp te krijgen meteen veroorzaken. Als u merkt zwarte muggen in of rond uw huis, zijn er producten zoals sprays, vernevelaars en vliegen valkuilen die kunnen helpen doden en duidelijk het gebied. Bug sprays kan ook helpen afweren mug bijt als je buiten bent.