Wat zijn Bedbug Mijten?

Wat zijn Bedbug Mijten?

De gedachte van de bugs zijn in bed met je wekt beelden van griezelige crawly dingen die je onbewust jezelf wilt krabben helemaal over. Bedwantsen zijn soms verward met de huisstofmijt, maar ze zijn verschillende soorten wezens. Terwijl huisstofmijt uitwerpselen allergische reacties en allergieën bij personen die gevoelig zijn kunnen veroorzaken, dit is zelden het geval met wandluis mijten. Wandluis mijten eten en te gedijen op uw bloed en zijn ongelooflijk stevig bugs die maanden kan overleven zonder het voeden.

Uiterlijk van bedwantsen

Bedwantsen zijn roodbruin van kleur en ze lijken op een vinkje in het uiterlijk. Unlike huisstofmijt, ze zijn niet microscopische en kunnen met het blote oog. Bedwantsen kunnen als minuscule als 1,5 mm zijn of oplopen tot 7 mm in lengte. Ze zijn vleugelloze en hebben zes poten.

Locatie van bedwantsen

Bedwantsen worden het meest gevonden in andere locaties dan het bed, zoals in de box frame, gordijnen, achter behang en spleten waar ze gemakkelijk kunnen verschuilen achter gestoffeerde meubels. Na het wijdverbreide gebruik van DDT in de jaren 1940 en 1950, bedwantsen waren niet zo vaak voor. Ze hebben wederom weer verschenen met instroom van immigranten in ons land. Het duurt slechts een of twee bedwantsen verbergen in je kleding om een ​​hele huis onveilig.

Wandluis Eetgewoonten

Bedwantsen zijn gulzige eters en hun gerechten van keuze is menselijk bloed. Een methode overlevingskans dat ze niet moeten regelmatig voeden overleven. Dit laat hen toe om te overwinteren onopgemerkt in leegstaande huizen en plaatsen waar een constante aanvoer van bloed niet gemakkelijk te vinden. Na het voeden, zal een volwassene wandluis roder uitzien in kleur, terwijl de duidelijke nimfen helder rood na een voeding zal worden.

Ziekten en Verwijdering

Voor het grootste deel zijn bedwantsen niet gekoppeld aan infectieziekten, maar er gespeculeerd dat zij verband houden met de ziekte van Chagas geweest. Symptomen zoals koorts, vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, huiduitslag, verlies van eetlust, diarree en braken zijn zo diffuus dat het moeilijk te diagnosticeren is. Het verwijderen van bedwantsen is een onaangename taak, maar verhongeren ze is de beste route. Gebruik een luchtdichte plastic verzegeling op kussens en matrassen zo wandluis mijten zijn niet in staat om zich te voeden. Zoals met luizen, wassen van uw beddengoed in heet water en plaats ze in de droger op de heetste instelling. Vacuüm dagelijks en zorg ervoor om kleine hoekjes en kieren waar de eieren kunnen verblijven bereiken.