Wat zijn Bed Mijten?

Bed mijten, ook bekend als huisstofmijt, zijn kleine organismen die verband houden met spinnen en teken. Ze voeden zich met dode huidcellen van mensen en dieren. Overal waar mensen wonen, dat doen de mijten. Veel mijten, vaak in de miljoenen, kunnen leven in een klein gebied geconcentreerd. Door de opeenhoping van afval door deze mijten, kan deze allergische reacties bij gevoelige personen.

Bed Mite

Zij liggen in de orde Aracina en acht poten even spinnen doen. Ze voeden zich voortdurend op de dode huid die wordt afgeworpen van mens en dier.

Biologie

Vrouwtjes kunnen 40 tot 80 eieren te leggen. Zodra een larve volwassen is, kan het leven voor maximaal drie maanden.

Allergieën

Bed mijten kunnen jeukende ogen en coldlike symptomen veroorzaken. Sommige mensen die een allergie hebben, kunnen ook niezen en hoesten, en astmapatiënten kunnen uitgesproken symptomen.

Infestation

Als meubilair en beddengoed zijn niet goed gestofzuigd en gereinigd, daarna bed mijten kunnen zich snel vermenigvuldigen, waardoor een opbouw van fecale materie. Dit creëert vervolgens een groot aantal allergenen voor gevoelige personen.

Dragers van de ziekte van

Het is een misvatting dat bed mijten dragen ziekte. Ze veroorzaken alleen irritaties op de huid en allergieën.

Het verminderen van Bed Mijten

Om de ophoping van bed mijten te beperken, altijd grondig reinigen van uw huis, meubels en matrassen. Ze houden ook van droge, vochtige omgevingen, dus houd uw huis koel.