Wat zal Androgel Do om Sperm Count?

Wat zal Androgel Do om Sperm Count?

Introductie

Androgel is een actueel testosteron vervangende behandeling die op grote schaal wordt voorgeschreven in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Volgens de fabrikant van Androgel, sinds zijn introductie in de markt in 2001, de artsen hebben meer dan 10 miljoen recepten geschreven voor het product. Androgel kan je testosterongehalte terug te brengen naar normaal, maar het heeft wel de mogelijkheid om de negatieve gevolgen voor uw zaadcellen.

Spermatogenese

In regelmatige doses, doet Androgel niet een groot risico voor het verlagen van uw zaadcellen na gebruik vertonen. Echter, na langdurig gebruik, of met een te hoge dosering, Androgel zou kunnen onderbreken de spermatogenese proces. Spermatogenese is het proces waarbij sperma volwassen in het lichaam, of in meer wetenschappelijke termen als spermatogonia ontwikkelen tot volledig volwassen spermatozoa. Zonder de voltooiing van het proces, sperma in staat om een ‚Äč‚Äčeicel te bevruchten wezen waardoor het mannelijk onvruchtbare.

FSH

Spermatogenese vereist een specifiek hormoon om het proces te activeren. Dit hormoon wordt geproduceerd door de hypofyse en wordt de follikel stimulerend hormoon (FHS). Na te veel blootstelling, kan Androgel vermogen van het lichaam om dit hormoon door middel van feedback remming blokkeren. Dit betekent dat Androgel blokkeert de trajecten die voor de hormoon geactiveerd worden.

Zaadcellen

Zonder de mogelijkheid om in spermatogenese sommige of alle sperma niet kunnen rijpen. Dit beperkt het aantal en de vruchtbaarheid van sperma.