Wat wordt beschouwd als Rapid Weight Loss?

Wat wordt beschouwd als Rapid Weight Loss?

Denk je zou willen dat je al uw extra gewicht 's nachts te verliezen? Of in ieder geval zeer snel? U kunt waarschijnlijk niet, en je bent beter af zou kunnen zijn. Misschien voel je je beter om te weten dat langzamer gewichtsverlies is voordeliger voor uw gezondheid, houdt je stofwisseling perking langs en helpt u houden van het gewicht af. Als gewichtsverlies is te snel, kan je leiden tot een aantal metabolische reacties die u niet van plan te willen.

Wat bepaalt de snelheid van gewichtsverlies?

Het draait allemaal om hoe snel je lichaam calorieën verbrandt. Hoe hoger je stofwisseling, hoe sneller je lichaam verbrandt vet. Wanneer je op een gewichtsverlies regime, zal alles wat je kunt doen om je metabolisme te versnellen snelheid van uw gewichtsverlies. Alles wat je doet om je stofwisseling te vertragen zal vertragen uw gewichtsverlies. Oefening bouwt spieren, en spieren verhoogt het metabolisme, waardoor gewichtsverlies versnelt. Gebrek aan spierspanning betekent lagere stofwisseling en langzamer gewichtsverlies. Hormoonspiegels, je DNA en genetische make-up en zelfs hoeveel stress je onder kunt het vermogen van uw lichaam om calorieën te verbranden beïnvloeden. Zeker is dat de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt, met name de hoeveelheid eiwit, zal de snelheid van uw gewichtsverlies beïnvloeden. Sommige van deze kunt u gemakkelijk bedienen, zoals het vergroten van de spiermassa door middel van oefening, monitoring calorieën en eiwitten en het verminderen van stress.

Hoe snel moet je afvallen?

Een tot twee pond per week is een gezonde, comfortabele snelheid van gewichtsverlies. Misschien vindt u uw gewichtsverlies is niet zo consequent, maar gemiddeld uit op ongeveer dat tarief. Proberen om sneller te verliezen door drastisch verminderen van uw calorie-inname zal je stofwisseling te verlagen. Dan zul je minder calorieën moet alleen je gewicht te behouden. Hierdoor na een grote initiële gewichtsverlies, veel van die kunnen water verlies, uw gewichtsverlies malen een bijna stilstand. Nu weet je waarom je het gewicht dat verloren is gegaan in het verleden tot een bepaald punt en dan niet in staat om meer te verliezen is. Snel gewichtsverlies veroorzaakt uiteindelijk gewichtsverlies te vertragen of te stoppen. De andere ongelukkige resultaat is dat het gewicht terugkomt.

Heeft Rapid Weight Loss gevaar brengen Health?

Op en neer gaan in gewicht kan resulteren in galblaas problemen. Galstenen kan optreden, en dat de galblaas verwijderen. Snel gewichtsverlies stelt mensen een groter risico op het ontwikkelen van galstenen dan degenen die minder snel gewicht te verliezen. Mensen die niet eens weten dat ze "stille" of pijnloos galstenen kunnen pijnlijke symptomen te wijten aan het gewichtsverlies sneller dan drie pond per week te ontwikkelen.

Rapid Weight Loss Oorzaken losse huid

Met een gezonde mate van gewichtsverlies en lichaamsbeweging, de huid strakker als je verliest. Echter, met snel gewichtsverlies, je huid kan niet genoeg elasticiteit en eindigen verzakking. Sommigen die een groot deel van het gewicht verloren hebben snel plastische chirurgie nodig zijn geweest om overtollige huid te verwijderen.

Waarom Weight komt terug na Rapid Weight Loss

Je zou kunnen verliezen spier evenals vet als je te snel te verliezen. Tenzij je consequent doet krachttraining om spieren op te bouwen, kan uw dramatische gewichtsverlies omvatten het verlies van spiermassa. Wanneer calorieën te laag zijn, kan eiwit niveaus zo goed, en de opbouw van spieren en het onderhoud vereist hoge eiwitgehalte. Verlaging eiwit en verliezen spiermassa verlaagt de stofwisseling. Als je dat doet gaan uit je dieet en hebben minder spiermassa, zal je zwakker en langzamer. Het gewicht terug met een wraak zal komen, en al uw snelle gewichtsverlies zal zinloos zijn geweest. Niet alleen dat, zal het nog moeilijker zijn om gewicht te verliezen de volgende keer, tenzij je wacht tot je stofwisseling weer normaal is.

Waarom Drastische diëten Oorzaak Eetstoornissen

Verhongering en fad diëten die snel gewichtsverlies veroorzaken kan ook brengen op gevaarlijke cyclus van ontbering en binging, mogelijk resulterend in eetstoornissen. Na extreme ontbering, wordt de dieter verleiding om binge, die schuld en de noodzaak om te zuiveren, of boulimia veroorzaakt. In anorexia, honger maakt de dieter voelt deugdzaam, veilig en in controle, en het eten is erg bedreigend. Wanneer lijners het ontwikkelen van een haat-liefde verhouding met voedsel, het lijkt allemaal de kracht hebben, en het individu is hulpeloos om iets aan te doen. Een gezond dieet regime daarentegen veroorzaakt Dieter controle blijven.

Snel versus Gezond Afvallen

Er zijn veel gezonde gewichtsverlies benaderingen en het eten van de plannen, met inbegrip van Atkins, de Zone of de oorspronkelijke dieet. Weight Watchers kan u helpen bij een het eten plan dat u kunt leven vinden, evenals SparkPeople online. Al deze zal u toelaten om te verliezen ongeveer twee kilo per week en onderhouden van uw gewichtsverlies over een lange termijn. Het is uiterst belangrijk dat je blijft je stofwisseling veel toeren en je spierkracht verbeteren door consistente lichaamsbeweging en het drinken van veel water, in combinatie met je eten plan.