Wat Vormt Zoals Nursing Home Misbruik?

Verpleeghuis misbruik is een zeer ernstige kwestie. Het herkennen van de tekenen en symptomen van misbruik kan moeilijk zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is belangrijk om te weten wat vormt zo misbruik te helpen identificeren van de borden.

Soorten

Er zijn drie types van verpleeghuis misbruik: fysiek, emotioneel en verwaarlozing. Alle drie deze kunnen zeer schadelijk zijn.

Borden

Lichamelijke mishandeling omvat aanranding, verkrachting, overmatige lichamelijke beperking, ontneming van voedsel of water, en het toedienen van te veel of te weinig medicijn. Emotionele mishandeling omvat beledigingen, verbale bedreigingen en vernederend daden. Verwaarlozing omvat het weigeren om op de juiste medicijnen, voer, te beschermen tegen gevaren, luiers te wijzigen of te helpen bij de persoonlijke hygiëne

Identificatie

Lichamelijke mishandeling kunnen worden geïdentificeerd door snijwonden, zweren, kneuzingen en andere onverklaarbare verwondingen. Verwaarlozing kan worden herkend door infecties, onhygiënische omstandigheden, huiduitslag, uitdroging en overmatig gewichtsverlies. Emotioneel misbruik kan de patiënt onrustig, boos, geïsoleerd raken, en beginnen met het tonen vreemd gedrag patronen.

Oorzaken

Vele factoren dragen bij tot verpleeghuis misbruik: een slecht opgeleide en overwerkt personeel, onder-betaalde werknemers, gebrek aan personeel, en een gebrek aan achtergrond controleren op de betrokken medewerkers. Oudsten hebben minder kans om de zorg die ze nodig hebben als er niet genoeg personeel, en sommige verergerd medewerkers kunnen nemen hun frustraties over de slachtoffers.

Preventie / Oplossing

Het voorkomen van verpleeghuis misbruik kan moeilijk zijn. Volgens de Nursing Home Alert website, een bezoek aan regelmatig op verschillende tijdstippen, spreken aan verpleegkundigen, praten met artsen, en het nemen van de juiste actie wanneer tekenen van mishandeling beginnen kan helpen misbruik te voorkomen.